Τοπικές Ειδήσεις

28η Οκτωβρίου: Απόδραση από Ρόδο σε Φετιγιέ ή Μαρμαρίς

Ζήστε την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία αυτή την 28η Οκτωβρίου! Το myferry.gr, σε συνεργασία με το τουριστικό πρακτορείο Roditis Tours, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε δύο εκπληκτικούς προορισμούς: το γραφικό Φετιγιέ και το μαγευτικό Μαρμαρίς. Είτε επιλέξετε οργανωμένο ταξίδι είτε προτιμήσετε να ταξιδέψετε με το δικό σας ρυθμό, αυτοί οι προορισμοί θα σας συναρπάσουν με τη φυσική τους ομορφιά και την πλούσια ιστορία τους.

Δύο προορισμοί, ο καθένας με τη δική του μοναδική γοητεία, σας περιμένουν να τους εξερευνήσετε. Χαλαρώστε σε κρυστάλλινες παραλίες, ανακαλύψτε γραφικά χωριά και βυθιστείτε στην κουλτούρα και την παράδοση.

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια από Ρόδο

Ρόδος – Φετιγιέ

• Μονοήμερη εκδρομή: 65€ (+ φόροι)

• Με επιστροφή άλλη ημέρα: 75€ (+ φόροι)

Ρόδος – Μαρμαρίς

• Μονοήμερη εκδρομή: 62€

• Με επιστροφή άλλη ημέρα: 85€

Πακέτα (Ακτοπλοϊκά + Διαμονή + Εκδρομές προαιρετικά)

Πακέτα από Ρόδο:

• Ρόδος – Μαρμαρίς: από 195€

• Ρόδος – Φετιγιέ: από 295€ (+ φόροι)

Τα πακέτα περιλαμβάνουν ακτοπλοϊκά και διαμονή, με δυνατότητα προσθήκης εκδρομών. Κλείστε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια άμεσα μέσω του www.myferry.gr  και αν θέλετε μια πραγματικά ξέγνοιαστη εμπειρία, επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα πακέτα διαμονής και τις οργανωμένες εκδρομές που έχουμε ετοιμάσει αποκλειστικά για εσάς.

Σας προσφέρουμε μια πλήρη εμπειρία, από τη μεταφορά μέχρι τις εκδρομές, με προσεκτικά σχεδιασμένες λεπτομέρειες. Αυτό το φθινόπωρο, χαρίστε στον εαυτό σας την απόδραση που ονειρεύεστε!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.myferry.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στους αριθμούς 6949592585, 2241038996 ή ελάτε στο φυσικό μας κατάστημα στην οδό Αυστραλίας 54 στη Ρόδο (δίπλα από το λιμάνι της Ακαντιάς).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου