Αθλητικά

Άνοιξε τις πύλες της η 6η Historica!

Τις πύλες της άνοιξε η 6η Historica με την έκθεση παλιού ποδηλάτου στο «Νεστορίδειο» Μέλαθρο. Τα παλιά ατσάλινα ποδήλατα και πολλά εκθέματα από την ποδηλατική ιστορία της Ρόδου, βρίσκονται ήδη στο Μουσείο Νεοελληνικής τέχνης και περιμένουν τους επισκέπτες. Σε όλες τις Historica, η έκθεση των ιστορικών ποδηλάτων συγκέντρωσε χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι βρέθηκαν στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης, για να θαυμάσουν από κοντά όλα τα εκθέματα. Ποδήλατα μίας άλλης εποχής, ιστορικά αντικείμενα από το χώρο της ποδηλασίας αλλά και απαραίτητα αξεσουάρ, αποτέλεσαν αντικείμενα θαυμασμού από τους επισκέπτες, Έλληνες και ξένους, που βρέθηκαν εκεί. Η έκθεση ποδηλάτου θα είναι εκεί για να θυμίσει σε όλους, ορισμένες από τις ένδοξες στιγμές της ποδηλασίας του παρελθόντος στη Ρόδο.
Παράλληλα, δεκάδες παιδιά από την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση δίνουν το «παρών» σε καθημερινή βάση και παρακολουθούν τα σεμινάρια της Τροχαίας (για την οδική συμπεριφορά) και του κ. Χάρη Συργιάννη από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πεταλούδων. Με πολλές δράσεις η 6η Historica είναι και φέτος εδώ και περιμένει όλους τους φίλους του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου