Αθλητικά

35οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες: Συνάντηση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ και μελών του Δ.Σ. με τα σωματεία του Αιγαίου

Στο περιθώριο των 35ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου που διεξήχθη στην Λέρο, η πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και μέλη του διοικητικοί συμβουλίου της Ομοσπονδίας, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της ΕΑΣ Δωδεκανήσου Βασίλης Ζήκας, συναντήθηκαν με ανθρώπου των σωματείων του Αιγαίου.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ προς ενημέρωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Με τους προπονητές και τους εκπροσώπους των σωματείων που μετείχαν στους 35ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες συναντήθηκε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και τα τέσσερα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας που βρίσκονται στη Λέρο.
Συγκεκριμένα, την πρόεδρο συνόδευσαν στο πάνελ, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, Βασίλης Ζήκας ως οικοδεσπότης και συντονιστής της συζήτησης, ο πρόεδρος της επιτροπής μετεγγραφών και μέλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου-Ικαρίας, Κώστας Τριαντάφυλλος, η Α’ ειδική γραμματέας, Λούλα Καρατζά και η Ξένια Αργειτάκη, ενώ παρέστη και ο τεχνικός ανάπτυξης Μάρκος Καλούδης.
‘’Στο νέο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ υπάρχει πλέον πανελλήνια εκπροσώπηση. Κάθε ΕΑΣ έχει το δικό της άνθρωπο στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ, φυσικά, και η δική μου πόρτα είναι πάντα ανοιχτή’’, είπε στους εκπροσώπους των σωματείων, η πρόεδρος Σοφία Σακοράφα.
Ο Κώστας Τριαντάφυλλος, αναφέρθηκε στην ενημέρωση του Υπουργείου από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ να διευθετηθεί το θέμα των απουσιών των αθλητών-μαθητών των νησιών που μετέχουν σε αγώνες, και απάντησε, όπως φυσικά η πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., σε ερωτήματα που έθεσαν οι παρευρισκόμενοι.
Οι ερωτήσεις αφορούσαν κυρίως την οικονομική αποζημίωση των σωματείων για τις μετακινήσεις τους, τη βελτίωση των υποδομών όπου υπάρχουν και τη δημιουργία γηπέδων όπου απουσιάζουν παντελώς ή όπου αντιμετωπίζουν βασικές ελλείψεις, την ενίσχυση του δυναμικού των κριτών και την καλύτερη κατανομή τους, καθώς και τα καμπ, για τα οποία ζητήθηκε να γίνονται με μεγαλύτερη συχνότητα και με πιο ευρύ αντικείμενο. Σχολιάστηκε επίσης το θέμα της ψηφιοποίησης των δελτίων, το οποίο η νέα διοίκηση του ΣΕΓΑΣ έχει δρομολογήσει και έχει θέσει ως προτεραιότητα.
Ο ΣΕΓΑΣ στέκεται διαρκώς κοντά στα σωματεία και από την πρόεδρο και τα μέλη τονίστηκε η πρόθεση της Ομοσπονδίας να ανταποκριθεί στο μέτρο των δυνατοτήτων της στα αιτήματά τους, είτε με άμεσες ενέργειες είτε με συνεργασίες.
Τέλος, από την ΕΑΣ Λέσβου κατατέθηκε προφορικά η πρόταση να διοργανωθεί το επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην στο νησί».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου