Τοπικές Ειδήσεις

Κως: Χειροπέδες σε 55χρονο Βρετανό τουρίστα – Απείλησε τη σύζυγο μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους

Με χειροπέδες βρέθηκε ένας 55χρονος Βρετανός τουρίστας μετά την καταγγελία της 42χρονος συζύγου τού ότι συμπεριφέρθηκε βία και την απείλησε μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (14/10) σε ξενοδοχείο στην περιοχή Λάμπη της Κω.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι λογομάχησε έντονα και ο 55χρονος σε έξαλλη κατάσταση απείλησε τη σύζυγο του (σ.σ. έχει δώσει κατάθεση που αναφέρει επακριβώς τι ειπώθηκε), ενώ την ίδια ώρα κοιτούσαν τους γονείς τους τα δύο παιδιά ηλικίας 12 και 10 ετών. Η 42χρονη υπέβαλε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Κω και λίγο αργότερα ο σύζυγος της συνελήφθη με κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας – απειλής, ενώ ενημερώθηκαν και οι προξενικές αρχές της Μεγάλης Βρετανίας.

Πηγή: flash.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου