Αθλητικά

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης του Κολοσσού τα έχει… 400!

Ο Κολοσσός έγινε και τυπικά το περασμένο Σάββατο (12/10). η 11η ομάδα με την οποία αγωνίστηκε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης στη GBL και συνδύασε το ντεμπούτο του με την ομάδα της Ρόδου, «γράφοντας» την 400ή εμφάνιση του στην κατηγορία. Ο πολύπειρος φόργουορντ-σέντερ μέσα από το παιχνίδι του Κολοσσού με το Μαρούσι και αφού απουσίασε από την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο Χυμοί Viva, έφτασε λοιπόν τα 400 παιχνίδια πρωταθλήματος. Πρόκειται για έναν αριθμό στον οποίο πριν από αυτόν…
*Έφτασαν 13 παίκτες στην ιστορία της GBL (Από το 1992-93). Ο Τσαϊρέλης είναι ο δεύτερος εν ενεργεία που βρήκε θέση σε αυτήν τη λίστα, μετά τον Βασίλη Ξανθόπουλο (505).
*Έφτασαν 21 παίκτες συνολικά στην ιστορία της Α’ Εθνικής (Από το 1963-64).
Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έκανε το ντεμπούτο του στη Stoiximan GBL πριν από, σχεδόν, 17 χρόνια. Ήταν στις 21 Οκτωβρίου 2007 όταν, ως παίκτης του Άρη, αγωνίστηκε στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης επί της Ολυμπιάδας Πάτρας με 85-67. Ο Γκόρντον Χέμπερτ, τότε προπονητής των «κιτρινόμαυρων», είχε δώσει στον Τσαϊρέλη 69’’ συμμετοχής και στη στατιστική του «Τσάι» είχαν καταγραφεί ένα άστοχο δίποντο και ένα κερδισμένο φάουλ.
Αγωνιζόμενος με τον Κολοσσό, ο Τσαϊρέλης συμπλήρωσε μία 11άδα ομάδων στη GBL αφού αγωνίστηκε στους Άρη, ΑΕ Λάρισας, Τρίκαλα, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Προμηθέα, Ήφαιστο, Ηρακλή, Περιστέρι και Λάρισα. Φτάνοντας τις 11 ομάδες «έπιασε» στη 2η θέση της σχετικής λίστας του επαγγελματικού Πρωταθλήματος τον Γιάννη Αθηναίου και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και… απειλεί τον νυν προπονητή της Καρδίτσας Ιαπωνική, Νίκο Παπανικολόπουλο που είναι στην κορυφή αυτής της λίστας αφού έπαιξε στην κατηγορία με 12 διαφορετικές ομάδες.
Τα 400 παιχνίδια του Μιχάλη Τσαϊρέλη με τις 11 ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε…
ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ
Άρης 117
ΠΑΟΚ 89
Προμηθέας 55
Λάρισα 35
ΑΕ Λάρισας 23
Τρίκαλα 21
Ήφαιστος 20
Ηρακλής 16
Ολυμπιακός 13
Περιστέρι 10
Κολοσσός 1
ΣΥΝΟΛΟ 400

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου