Αθλητικά

Ακουσίλαος: Έξαλλοι με τη διαιτησία στις Φάνες

Με σφοδρά παράπονα από τη διαιτησία του Ζήσιου – Ντούρου στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο τη Δόξα Καρδάμαινας, αλλά και από τη συμπεριφορά δύο τριών ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου ομάδας, επέστρεψαν από την Κω τα μέλη της αποστολής του Ακουσίλαου.
Η ομάδα των Φανών, η οποία ηττήθηκε στο τέλος με 1-0 με πέναλτι, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση διαμαρτυρίας: “Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας μας με τη Δόξα στα Καρδάμαινα θα θέλαμε να δηλώσουμε τα εξής:
1) θα θέλαμε να διορθώσουμε τον Κ. Πίτση , δημοσιογράφο του giafkasports , που χωρίς να έχουμε το οτιδήποτε μεμπτό προς το πρόσωπο του, ίσα ίσα είναι από τους καλύτερους στον χώρο του, ότι mvp της αναμέτρησης ήταν ο διαιτητής κ. Ζήσιος… και όχι κάποιος ποδοσφαιριστής όπως ανάφερε στο ρεπορτάζ του. Ο λόγος ξεκάθαρος ( δείτε βίντεο αγώνα giafkasports),
2) Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στο ΤΟΔ καθώς και στην ΕΠΣΔ και σε όλους τους υπεύθυνους, ότι επιτέλους πρέπει να παρθεί μία απόφαση που να αρμόζει στα πρωταθλήματα μας και πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι οι διαιτητές, οι οποίοι μένουν στο απυρόβλητο με τη δικαιολογία μη επαρκούς αριθμού διαιτητών. Για έναν μήνα που διανύουμε αγωνιστικών υποχρεώσεων πάρα πολλές διαμαρτυρίες , ανακοινώσεις διαβάζουμε από σωματεία.
3) το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ γιατί υπάρχει το απρόβλεπτο. Μία πιο αδύναμη ομάδα μπορεί να μην χάσει και αυτό είναι η υγεία του αθλητισμού. Το ότι αμυνθήκαμε για 80 λεπτά σε εκτός έδρας αγώνα δεν σημαίνει ότι ο αντίπαλος πρέπει να κερδίσει επειδή έχασε περισσότερες ευκαιρίες.
4) καταγγέλλουμε τη συμπεριφορά ποδοσφαιριστών της αντιπάλου ομάδας και κάποιων παρατρεχάμενων που βρέθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου με σκοπό να τρομοκρατήσουν και να απειλήσουν την ομάδα μας λεκτικά και σωματικά, που χωρίς την παρέμβαση του προπονητή, του προέδρου και κάποιων μελών του Δ.Σ. της Δόξας, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά , αποφύγαμε τα χειρότερα.
Και κλείνοντας στην απάντηση καραμέλα στη Ρόδο τα ίδια γίνονται, μάρτυρας μας το βίντεο της περασμένης αγωνιστικής Φοίβος- Δόξα Καρδάμαινας. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλετε, χαρείτε το!!!!”.
Σύμφωνα με τα όσα λένε στις Φάνες, του πέναλτι που καταλογίστηκε με μεγάλη ευκολία προηγήθηκε επιθετικό φάουλ, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο διαιτητής έβαζε τους γηπεδούχους στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή με σφυρίγματα, ανέχτηκε τις απόπειρες τους να εκμαιεύσουν πέναλτι νωρίτερα ενώ στον αντίποδα, χρέωσε τους ποδοσφαιριστές του Ακουσίλαου με αρκετές αδικαιολόγητες κίτρινες κάρτες, σφυρίζοντας με διαφορετικά κριτήρια.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου