Αθλητικά

Κλεάνθης: Βρήκε ηρεμία, καμία ανησυχία για Βερβεσό

Πολύ πιο ελεύθερα αναπνέει από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο Κλεάνθης. Το 1-0, με το οποίο επικράτησε στο Βάτι του τοπικού Διαγόρα, “υπέγραψε” την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία, διορθώνοντας τούτη τη φορά τις λεπτομερείς που της κόστισαν βαθμούς στα προηγούμενα παιχνίδια του.
Ο Σάσα Γιόνοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι Παραδεισιώτες σημείωσαν το νικητήριο τέρμα τους χάνοντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες για να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη.
Επιπλέον, η ανασταλτική τους λειτουργία ήταν εξαιρετική, σε συνέχεια της επίδοσής τους στο ματς με τον Αστέρα Παστίδας, όπου και σε αυτό διατήρησαν την εστία τους ανέπαφη. Προκειμένου να αποκτήσει αντίκρισμα το “διπλό”, ο Κλεάνθης οφείλει να αξιοποιήσει τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια που τον περιμένουν, το προσεχές Σάββατο με τον Κλεόβουλο και στη συνέχεια με τον Ιάλυσο.
Η προετοιμασία ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας χωρίς την παρουσία του Σπύρου Βερβεσού, ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις στον προσαγωγό.
Το πρόβλημα δεν είναι ανησυχητικό και εκτιμάται πως το προγραμματισμένο για σήμερα ρεπό θα τον ξεκουράσει επαρκώς προκειμένου να μπει έτοιμος στη σημερινή προπόνηση.
Όλοι οι υπόλοιποι είναι καλά, με τον Σάσα Γιόνοβιτς να ελπίζει πως η επιτυχία του περασμένου Σαββάτου θα απελευθερώσει την ομάδα και θα της επιτρέψει να αρχίσει να “ρολάρει” κυρίως στους τομείς της δημιουργίας και της εκτέλεσης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου