Αθλητικά

Απόλλωνας Καλυθιών: Υποχρέωση στο Κύπελλο με το βλέμμα στην Καρδάμαινα

Στη μάχη του Κυπέλλου Δωδεκανήσου ρίχνεται αύριο Τετάρτη ο Απόλλωνας Καλυθιών, ο οποίος αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος στο γήπεδό του, στις 6:30 το απόγευμα, τον Άγιο Ισίδωρο στο πλαίσιο της 2ης φάσης της διοργάνωσης.
Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries θα επιδιώξουν να περάσουν ένα ενενηντάλεπτο χωρίς καρδιοχτύπια, με τον προπονητή τους Πέτρο Ρουτζιέρη να έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά και να ανακτήσει τη διαθεσιμότητα του Ντάνιελ Σπαχιού, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του για την κόκκινης κάρτα που αντίκρισε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με την Αναγέννηση Ασφενδιού.
Ο τεχνικός της ομάδας χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του εξαιρετικά σημαντική όχι μόνο για το βαθμολογικό της αποτύπωμα, αλλά και για την ανατροπή με την οποία επιτεύχθηκε. Κατά την πάγια τακτική τους, από τη Δευτέρα κιόλας οι Καλυθενών σταμάτησαν κάθε συζήτηση για το ματς με την Αναγέννηση και εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στο επόμενο, το κυριακάτικο της Κω κόντρα στη Δόξα Καρδάμαινας.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης το βλέπει ως δύσκολο και κομβικό για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας του, περιμένοντας από τους ποδοσφαιριστές του να το αντιμετωπίσουν με την ίδια νοοτροπία των προηγούμενων τεσσάρων αγώνων τους. Σημειώνεται, πως στη διάθεσή του αναμένεται να επανέλθουν ο Άλμπαν Τερζίου, ο οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε κόντρα στην Αναγέννηση λόγω μοκροπροβλήματος τραυματισμού, καθώς και ο τερματοφύλακας Αλέξης Αθανασόπουλος, που ήταν ασθενής. Τέλος, ενθουσιασμένοι εμφανίζονται οι άνθρωποι του συλλόγου από τη στήριξη που απολαμβάνει η ομάδα από τον φίλαθλο κόσμο των Καλυθιών.
Παιχνίδι με το παιχνίδι η παρουσία του στις εξέδρες πυκνώνει, δίνοντας επιπλέον κίνητρο για δουλειά σε διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου