Αθλητικά

Ιάλυσος: “Διπλό” με πολλαπλά οφέλη

Μόλις μία μέρα έδωσαν στον εαυτό τους το δικαίωμα να χαρούν ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Κλεόβουλου, το περασμένο Σάββατο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, οπότε και πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της νέας εβδομάδας, ο Κώστας Καλημέρης προσπαθεί να στρέψει την προσοχή των παικτών του αποκλειστικά και μόνο στο κυριακάτικο ματς με τον Α.Ο. Πυλίου στο Οικονομίδειο, στο οποίο θα κληθούν να προσδώσουν επιπρόσθετη αξία στο “διπλό” της Λίνδου.
Ένα “διπλό” αυτοπεποίθησης απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν με τρία στα τρία, το οποίο ανέδειξε αρετές όπως η εξαιρετική τακτική προετοιμασία τις μέρες που προηγήθηκαν του αγώνα, η υλοποίηση του πλάνου μέσα από την επίδειξη αγωνιστικής πειθαρχίας και η συμπαγής λειτουργία σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού.
Για τους νεανικούς “τοξοβόλους” το πρώτο ουσιαστικό “κρας τεστ” της χρονιάς ήταν επιτυχημένο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν εμφανίστηκαν αδυναμίες, που έδωσαν στον Κώστα Καλημέρη υλικό για ακόμα περισσότερη δουλειά.
Ιδιαίτερη σημασία δε, δίνει στη σωστή διαχείριση των συναισθημάτων, δεδομένου πως η διαδικασία της ωρίμανσης της ομάδας συνεχίζεται και είναι μακρά.
Το παιχνίδι της Λίνδου δεν άφησε πίσω του προβλήματα τραυματισμών και εφόσον οι προπονήσεις που θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο εξελιχθούν ομαλά, ο Ιάλυσος θα παραταχθεί απέναντι στον Α.Ο. Πυλίου πλήρης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου