Ρεπορτάζ

Ελεύθερος με όρους 17χρονος που κατείχε κάνναβη

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, ένας 17χρονος μαθητής που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου την 12:35 ώρα της 11ης Οκτωβρίου 2024 για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα κατόπιν ανώνυμης πληροφορίας στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου που έφερε τον ανήλικο να προβαίνει σε διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης, σε τοξικομανείς της Ρόδου, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, οργανώθηκε επιχείρηση, για τον εντοπισμό και τον έλεγχό του.

Την 12:25 ώρα της 11ης Οκτωβρίου 2024 εντοπίστηκε και σε σωματική έρευνα που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του, ένα κινητό τηλέφωνο και 55 ευρώ.
Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, μάρκας «LIMA», το οποίο είχε στην κατοχή του, βρέθηκαν κάτω από τη σέλα και κατασχέθηκαν μία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 9 γραμμαρίων και μία λειτουργική, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, παρουσία εκπροσώπου Δικαστικής Αρχής και της μητέρας του βρέθηκαν εντός του υπνοδωματίου του και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους 20 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1250 ευρώ.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρέστη ο κ. Γιώργος Κυπραίος.
– Την 14η Οκτωβρίου 2024 συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 37χρονος ημεδαπός γιατί έπειτα από έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης και από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, ένας 22χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του 4,8 γραμμ. κάνναβης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου