Τοπικές Ειδήσεις

Νεκρός από ηλεκτροπληξία συντηρητής ξενοδοχείου στην Κω

Εργατικό δυστύχημα συνέβη στην Κω, όταν ένας 42χρονος συντηρητής ξενοδοχείου, έχασε σε ώρα εργασίας τη ζωή του στην Καρδάμαινα της Κω.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 42χρονος, με καταγωγή από τη Ρόδο, ενώ εκτελούσε εργασίες, υπέστη ηλεκτροπληξία και διακομίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) στο νοσοκομείο του νησιού, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Την ίδια ώρα, το Εργατικό Κέντρο Βόρειας Δωδεκανήσου ζητά από το ΚΕΠΕΚ (Κέντρο Πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου Πειραιά και Ν. Αιγαίου) «να σφραγιστεί και να περιφρουρηθεί ο χώρος του δυστυχήματος για να γίνουν όλες οι απαραίτητες έρευνες και να ελεγχθεί αν στην ξενοδοχειακή μονάδα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας σε όλα τα τμήματα και για όλους τους συνάδελφους».

«Η τραγική λίστα των εργατών που δεν γυρνάνε σπίτι δυστυχώς αυξάνεται» υπογραμμίζει το Εργατικό Κέντρο, κάνοντας λόγο για ένα ακόμα εργατικό δυστύχημα και εκφράζοντας τη θλίψη του από τον θάνατο του 42χρονου.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του εργατικού δυστυχήματος διενεργεί η Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.

Πηγή: newpost.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου