Τοπικές Ειδήσεις

Γιώργος Χατζημάρκος: Η ξεκάθαρη τοποθέτηση του πρωθυπουργού για το ανύπαρκτο ζήτημα του “υπερτουρισμού” και το υπαρκτό ζήτημα των υποδομών, μας βρίσκει στην ίδια πλευρά του αγώνα

Στη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρεται με ανάρτηση του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

«Η ξεκάθαρη τοποθέτηση του στο συνέδριο Τουρισμού “Reimagine Tourism in Greece” για το ανύπαρκτο ζήτημα του “υπερτουρισμού” και το υπαρκτό ζήτημα των υποδομών, μας βρίσκει και σε αυτό το ζήτημα στην ίδια πλευρά του αγώνα», τονίζει.

 

Η ανάρτηση του αναλυτικα΄:

Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχα την χαρά να συναντήσω χθες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η ξεκάθαρη τοποθέτηση του στο συνέδριο Τουρισμού “Reimagine Tourism in Greece” για το ανύπαρκτο ζήτημα του “υπερτουρισμού” και το υπαρκτό ζήτημα των υποδομών, μας βρίσκει και σε αυτό το ζήτημα στην ίδια πλευρά του αγώνα.

Τα εκατοντάδες εργοτάξια στα νησιά της Περιφέρειας μας, είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας της δουλειάς που γίνεται. Της σκληρής δουλειάς, που στην βάση της έχει το σχέδιο, την συνεννόηση, την συνεργασία

;

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου