Τοπικές Ειδήσεις

Δικογραφία σχηματίστηκε για τον θάνατο του 42χρονου σε ξενοδοχείο στην Κω

Σύλληψη ημεδαπού για ζωοκλοπή στη Χάλκη Την 14-10-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Χάλκη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Χάλκης, ημεδαπός γιατί έπειτα από σχετική καταγγελία διαπιστώθηκε ότι σε χώρο ιδιοκτησίας του διατηρούσε -2- παραγωγικά ζώα (αιγοπρόβατα) που ανήκουν στον καταγγέλλοντα.

Σύλληψη αλλοδαπού  για πλαστογραφία στη ΡόδοΤην 15-10-2024 το πρωί συνελήφθη στο λιμένα της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Ελέγχου Διαβατηρίων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 25χρονος αλλοδαπός γιατί κατά την είσοδο του στη χώρα μας επέδειξε – έκανε χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων (θεώρηση-visa). Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.
Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κάλυμνο Την 15-10-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων,  42χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης -1- έτους και -8- μηνών, για απάτη κατά συναυτουργία.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω Την 15-10-2024 το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 15χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σχηματισμός δικογραφίας και σύλληψη (3) ημεδαπών για θανατηφόρο ατύχημα στην Κω
Την 15-10-2024 μεσημέρι σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών για τη διερεύνηση των συνθηκών θανατηφόρου ατυχήματος 42χρονου ημεδαπού που πραγματοποιούσε ηλεκτρολογικές εργασίες σε ξενοδοχειακή μονάδα. Συνελήφθησαν τρείς ημεδαποί ηλικίας 58, 67 και 76 ετών (ιδιοκτήτης, διευθυντής και συντηρητής της επιχείρησης).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου