Αθλητικά

Α.Σ. Κένταυρος: Αντίστροφη μέτρηση για τον Πανελλήνιο Αγώνα Τοξοβολίας

Το σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, θα διεξαχθεί ο Πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου, που διοργανώνουν ο Α.Σ. Κένταυρος και η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας.
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη της διοργάνωσης, με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. Κένταυρος να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Στο τελικό στάδιο έχουν μπει οι διαδικασίες προετοιμασίας του Πανελλήνιου Αγώνα Τοξοβολίας του Α.Σ. Κένταυρος και τις Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας στις 19 & 20 του μήνα στο ΔΑΚ Κορακόνερο με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου ΔΟΠΑΡ.
Πρόκειται για αγώνα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες με το πρόγραμμα να προβλέπει την διεξαγωγή του αγώνα των μικρών ηλικιών το Σάββατο 19-10-2024 με αποστάσεις από 10μ. έως 20μ. και Barebow Τόξο Αναπτυξιακό από 25μ. έως 50μ.
Τη δεύτερη ημέρα Κυριακή 20-10-2024 στις κατηγορίες ενηλίκων, Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων στις αποστάσεις από 25μ. έως 70μ.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα η προσέλευση των αθλητριών και αθλητών θα γίνει στις 10:00 με τον έλεγχο του εξοπλισμού και δοκιμαστικές βολές να ακολουθούν έως τις 11:00. Η προσέλευση των θεατών από τις 11:00.
Από 11:00 έως 12:30 ο πρώτος γύρος με διάλειμμα να ακολουθεί έως τις 12:50.
Ο δεύτερος γύρος από 12:50 έως 14:20. Θα ακολουθήσουν οι απονομές στις 14:30.
Τον αγώνα θα τιμήσουν με την παρουσία τους, το μέλος του Δ.Σ. και σημαντική εμπειρογνώμονα του αθλήματος κ. Παπαδοπούλου Έβελυν και ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τεγγελίδης Δημήτρης.
Οι συνδιοργανωτές, η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και ο Α.Σ. Κένταυρος καλούν τους φίλους και του λάτρες του αθλήματος να παρευρεθούν για να ενθαρρύνουν τους μικρούς και μεγάλους Ρόδιους αθλητές αλλά και τους φιλοξενούμενους από άλλες περιοχές και την προσπάθεια του συλλόγου για τη διοργάνωση μεγάλων και σημαντικών αγώνων στο πλαίσιο του αθλητικού τουρισμού και στην περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση του Ολυμπιακού αθλήματος της τοξοβολίας.
Την διοργάνωση στηρίζουν: Παραδοσιακό μανάβικο Σκόνης, Παπαδάκης Ν., Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, ΒΑΠ Κουγιός, Blue Star Ferries, Multi clima Roussos, Elafos Hotel, Future Kids, Semiramis Hotel, Optical house Λουκαΐδης, Fairynails και Τυπογραφείο Γραφικές τέχνες Νίκου Χατζηκαλημέρη 1985.
Είσοδος ελεύθερη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου