Αθλητικά

Αστέρας Μασάρων: Αγώνα δρόμου να προλάβει ο Νικήτας

Να επανασυνδεθεί με τις επιτυχίες σ’ ένα παιχνίδι ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας, δεδομένου πως θα βρει απέναντι του ομάδα με τους ίδιους στόχους, θα επιχειρήσει ο Αστέρας Μασάρων στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Το συγκρότημα του Παναγιώτη Καρίκη θα υποδεχθεί τον Ποσειδώνα Καρπάθου με στόχο να βάλει σε παρένθεση τις δύο συνεχόμενες ήττες από τον Απόλλωνα Καλυθιών και τον Άρη Αρχαγγέλου, κόντρα στον οποίο δεν κατάφερε να εμφανίσει το καλό πρόσωπο που είχε υποσχεθεί.
Ένα δεκάλεπτο μπλακ άουτ στο πρώτο ημίχρονο κόστισε τρία γκολ και ουσιαστικά την ήττα, με τον Παναγιώτη Καρίκη πάντως να κρατάει ως θετικό δείγμα για τη συνέχεια την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του στην επανάληψη και την άρνησή της να συμβιβαστεί με τη μοίρα της, ανεξάρτητα από το γεγονός πως έμεινε με την προσπάθεια.
Το μοναδικό ερωτηματικό που συνοδεύει τον Αστέρα στον δρόμο προς το ματς με τον Ποσειδώνα αφορά στον Στέφανο Νικήτα. Ο έμπειρος και σημαντικός για τους “κυανόλευκους” μέσος αισθάνθηκε πριν από τον αγώνα με τον Άρη τράβηγμα που τον κράτησε στον πάγκο. Ευτυχώς για τον ίδιο, οι φόβοι για πρόκληση θλάσης δεν επιβεβαιώθηκαν, με τον ποδοσφαιριστή να έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του σ’ ένα βαθμολογικά κρίσιμο ραντεβού.
Να βοηθήσει καλείται δια της παρουσίας του στις εξέδρες του γηπέδου των Μασάρων και ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου