Αθλητικά

Αστέρας Παστίδας: Δεν διανοείται να το δει αφ’ υψηλού

Στο κομβικής σημασίας του γηπέδου των Φανών κόντρα στον Ακουσίλαο, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, έχουν στρέψει την προσοχή τους άπαντες στον Αστέρα Παστίδας.
Το ισόπαλο 2-2 το περασμένο Σάββατο με αντίπαλο τον Φοίβο άφησε πίσω του ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς η ομάδα πάλεψε μεν με πάθος για την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση, ωστόσο σε επίπεδα απόδοσης που δεν ανταποκρίνονται στα στάνταρ που μπορεί.
Το άγχος που κουβαλάνε οι ποδοσφαιριστές είναι εμφανές, έχουν δε ανάγκη από μία επιτυχία που θα τους ηρεμήσει και θα τους απελευθερώσει. Το ματς με τον Ακουσίλαο τους δίνει μία τέτοια ευκαιρία, αρκεί να μην παρασυρθούν από το γεγονός πως θα βρουν απέναντί τους μία νεοφώτιστη ομάδα που μέχρι στιγμής δεν έχει κατακτήσει βαθμό. Η επικείμενη αποστολή στις Φάνες θεωρείται από τον προπονητή Μιχάλη Πολιά άκρως επικίνδυνη και το τελευταίο που θέλει να σκέφτεται είναι την πιθανότητα ο αντίπαλος να υποτιμηθεί.
Πέραν του ότι ο Αστέρας εκ των πραγμάτων δεν έχει την πολυτέλεια να είναι χαλαρός, η ομάδα του Σάββα Καραβόλια έχει αποδειχθεί στα μέχρι σήμερα παιχνίδια της “σκληρό καρύδι” και ικανή να κάνει ζημιές.
Ο τεχνικός των”κυανόλευκων” δεν θα έχει για άλλο ένα παιχνίδι στη διάθεσή του τους Ηλία Τριχάκη και Παράσχο Λεωνίδου.
Όλοι οι υπόλοιποι είναι καλά, ενώ οι ουκ ολίγοι αθλητές που αντιμετώπισαν πρόσφατα πρόβλημα τραυματισμού και επανήλθαν, καταβάλουν επιπλέον προσπάθεια ώστε να ανακτήσουν στο εκατό τοις εκατό τα πατήματά τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου