Τοπικές Ειδήσεις

Το Ινστιτούτου Αιγαίου του Δικαίου της Θάλασσας στο επίκεντρο της συνάντησης του Βασίλη Υψηλάντη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης  συναντήθηκε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Φλωρίδη για ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Ινστιτούτου Αιγαίου του Δικαίου της Θάλασσας και του Ναυτικού Δικαίου που εδρεύει στη Ρόδο. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Διευθυντής του Ινστιτούτου κ. Νικόλαος Σκούρτος και ο διοικητικός υπάλληλος του Ινστιτούτου κ. Σπύρος Λούπης.

Ειδικότερα, αφού επισημάνθηκε η σπουδαιότητα του επιστημονικού έργου του Ινστιτούτου και η εθνική σημασία του, συζητήθηκαν τα θέματα της καθημερινής λειτουργίας του Ινστιτούτου, τα οποία είναι συνυφασμένα με τη βιωσιμότητα του και χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων.

Ο Υπουργός διαβεβαίωσε τον Βουλευτή και τους εκπροσώπους του Ινστιτούτου  ότι θα ανταποκριθεί στα αιτήματα που του τέθηκαν.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου έθεσε τέλος στον νέο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πέλοπα Λιάσκο τα προβλήματα των δικαστηρίων της Ρόδου για την επίλυση των οποίων θα υπάρξει συνεργασία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου