Αθλητικά

“Πρόκληση τέτοιοι αντίπαλοι στο B.C.L.”!

Ο Γιάννης Σκορδάλης από φέτος είναι γενικός αρχηγός στην Κ.Α.Ε. Κολοσσός, με τη φανέλα της οποίας είχε παίξει ακόμη και στη Basket League. Ο team manager του Κολοσσού Ρόδου «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio με τον Μαρίνο Πρίντεζη και τον Γιάννη Σταυρουλάκη. Αναλυτικά όσα είπε ο Ροδίτης γενικός αρχηγός των ”θαλασσί” για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για τους στόχους τους στο BCL: «Θέλουμε να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, ασχέτως που έχουμε δύσκολες ομάδες στον όμιλό μας. Η Τενερίφη είναι πανίσχυρη, όπως και η Καρσίγιακα είναι πολλή ισχυρή. Απ’ ό,τι φάνηκε, και η γαλλική, η Σεντ Κεντέν, αν και πρώτη της φορά, είναι και αυτή πανίσχυρη. Όπως έδειξε και το χθεσινό (15/10) αποτέλεσμα, δεν έχασε με μεγάλη διαφορά από την Καρσίγιακα. Πιστεύω θα είναι η έκπληξη του BCL».

Για τα μεγάλα ονόματα αντιπάλων στον όμιλό τους, αλλά και την πρόκληση: «Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση, αλλά θέλαμε και μια ομάδα που να είναι λίγο στα μέτρα μας, γιατί είναι η πρώτη μας χρονιά».

Για τα διπλά ματς μέσα στη βδομάδα: «Είναι το πιο σημαντικό. Χρειάζεται να έχεις και παραπάνω παίκτες, γιατί είναι οι τραυματισμοί, η ξεκούραση, τα ταξίδια. Για να φύγουμε από τη Ρόδο και να πάμε στη Γαλλία χάσαμε μια μέρα».

Για το γήπεδο: «Μπήκαν και οι τελευταίες “πινελιές”, θα τα δείξουν όλα στην τηλεόραση το βράδυ. Σίγουρα πήρατε μια ιδέα στο Σούπερ Καπ από μια εξέδρα που είχε τοποθετηθεί τότε. Τώρα έχει μπει και η απέναντι εξέδρα, άλλα τόσα άτομα. Σίγουρα είναι διαφορετικό, κάτι πολύ πιο ωραίο για τον κόσμο και την τηλεόραση».

Για τις απαιτήσεις του BCL: «Σίγουρα το κομμάτι των θέσεων ήταν απαιτητικό. Ήθελαν γήπεδο τριών χιλιάδων θέσεων και είμαστε ακριβώς στο όριο».

Για το αν είχαν εναλλακτικές για το γήπεδο: «Είχαμε εναλλακτικές. Στο ΣΕΦ θα πηγαίναμε αν δεν προλαβαίναμε, αλλά με τη πίεση του χρόνου και τη θέλησή μας πιστεύω τα προλάβαμε όλα, έστω και την τελευταία στιγμή».

Για την ανταπόκριση του κόσμου: «Το κλίμα που αντιλαμβανόμαστε από τον κόσμο είναι ενθαρρυντικό και του αρέσει το γήπεδο. Ο κόσμος θέλει να έρθει στο γήπεδο. Πιστεύω να ανταποκριθεί και να έρθει στο γήπεδο, γιατί είναι ιστορική μέρα για τον Κολοσσό και για το νησί τη Ρόδου, δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Κάθε χρόνο το ζητάει ο κόσμος, γιατί δε βγαίνουμε στην Ευρώπη. Ήρθε η στιγμή που είμαστε στην Ευρώπη, να δούμε και την ανταπόκριση».

Για τον στόχο τους στο πρωτάθλημα: «Ο στόχος της ομάδας είναι να σωθεί και να πάμε για το κάτι παραπάνω και, γιατί όχι, να βγούμε ξανά στην Ευρώπη. Δεν έχουμε κανένα θέμα».

Για την παραμονή των Γκάουντλοκ και Περάντες: «Είναι στυλοβάτες, είναι οι πιο έμπειροι παίκτες που έμειναν από πέρυσι. Ο Γκάουντλοκ είναι ένας legend, δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Τον ακούν όλα τα παιδιά. Είμαστε σε καλή κατάσταση αυτήν τη στιγμή στο κλίμα της ομάδας και τα υπόλοιπα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου