Τοπικές Ειδήσεις

Εξορμήσεις από το ΚΗΦΗ Κοσκινού Δήμου Ρόδου

Αξιοποιώντας τις όμορφες μέρες του Οκτώβρη, αλλά και την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας τα μέλη του ΚΗΦΗ Κοσκινού Δήμου Ρόδου συμμετείχαν σε εκδηλώσεις που διοργάνωσαν τα στελέχη του Κέντρου με πολύ αγάπη.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου με την χορηγία της Dodekanisos Seaways ταξίδεψαν στο όμορφο νησί της Χάλκης. Ενώ την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, αποδεχόμενοι, μέσω της μεσολάβησης της κας Ελένης Θωμάτου, την πρόσκληση του ιδιοκτήτη της ταβέρνας Καβουράκια, κ. Κώστα Κακκιά, έγιναν αποδέκτες όχι μόνο ενός πλουσιοπάροχου γεύματος, αλλά κυρίως μιας θερμής υποδοχής και εξυπηρέτησης από όλο το  προσωπικό της ταβέρνας.

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου άλλη μια εκδήλωση προσφέρθηκε στα μέλη του ΚΗΦΗ Κοσκινού Δήμου Ρόδου, αυτή τη φορά από το Σύλλογο Αλληλεγγύης Άγιος Λουκάς με την πρόεδρο του κα. Άρτεμις Παπαπαντελή, που χρόνια συμπαραστέκονται στους ηλικιωμένους του ΚΗΦΗ. Τα μέλη, συνοδευόμενα πάντα από το προσωπικό του Κέντρου, απόλαυσαν σε παραθαλάσσια επιχείρηση στην περιοχή Καβουράκια καφέ με πρωινό, συνοδευόμενο από τις υπέροχες μελωδίες του κρουστού οργάνου Hand pan από τον κ. Σταύρο Παπαπαντελή.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου