Τοπικές Ειδήσεις

Αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης της τουριστικής προσφοράς και ζήτησης της Καρπάθου

Ο Δήμος Καρπάθου συνεργάζεται με το Εργαστήριο Καινοτόμου Τουριστικής Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (iTED Lab) του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης της τουριστικής προσφοράς και ζήτησης της Καρπάθου, με απώτερο στόχο τον αποτελεσματικό συμμετοχικό τουριστικό σχεδιασμό και τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη του νησιού . Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, ομάδα 4 ερευνητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου επισκέφθηκε το νησί μας από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου και πραγματοποίησε επιτόπια έρευνα με διεξαγωγή συνεντεύξεων σε βασικούς πληροφορητές.

Παράλληλα, την Κυριακή 06.10.2024 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου «Κωνσταντίνος Λειβαδιώτης» Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των βασικών στόχων του έργου και των δράσεων δημοσιότητας και ενημέρωσης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, επιχειρηματιών και λοιπών ενδιαφερομένων. Η συνέντευξη τύπου, διήρκησε 3,5 ώρες, περιλαμβάνοντας μια εποικοδομητική συζήτηση με τους βασικούς Stakeholders του νησιού, εστιάζοντας στην τουριστική ανάπτυξη της Καρπάθου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου