Αθλητικά

Όμιλος Αντισφαίρισης Πεταλούδων: Γιορτάζει με νέο λογότυπο

Νέο λογότυπο διαθέτει πλέον ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πεταλούδων, το οποίο δημιουργήθηκε με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του.
Παράλληλα φτιάχτηκαν μπλουζάκια με το νέο λογότυπο, με τη σχετική ανακοίνωση πιυ εκδόθηκε προς ενημέρωση να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του Ομίλου Αντισφαίρισης Πεταλούδων Ρόδου (2005-2025) και την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 ο Όμιλος με απόφαση του Δ.Σ. δημιούργησε νέο λογότυπο.
Για τον λόγο αυτό θα φτιαχτούν μπλουζάκια (dry fit) τα οποία θα διατίθενται σε όλα τα παιδιά του Ομίλου αλλά και στους ενήλικες που θέλουν να ενισχύσουν τον Όμιλο.
Το κόστος για το μπλουζάκι είναι 15€ το παιδικό και 20€ το ανδρικό/γυναικείο .
Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν δείγματα στον Όμιλο για να μπορούν να γίνουν οι παραγγελίες, στους προπονητές του Ομίλου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου