Αθλητικά

ΡΣΦΠ Τελχινίς: Ο απολογισμός του βόλεϊ στην περασμένη σεζόν

Η Τελχινίδα εξέδωσε ανακοίνωση με τον απολογισμό της στο βόλεϊ για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Η Τελχινίδα συνέχισε την επιτυχημένη της πορεία και την αγωνιστική χρονιά 2023-2024 κατακτώντας στις Γυναίκες, σε βόλεϊ και beach volley, όλους τους τίτλους στα Δωδεκάνησα (7 στους 7) ενώ είχε μία ευρωπαϊκή και αρκετές πανελλήνιες διακρίσεις στο beach volley!
Ας δούμε τον αγωνιστικό απολογισμό για το 2023-2024 στο βόλεϊ:
Η Τελχινίδα το 2023-2024 ήταν πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου σε όλες τις κατηγορίες γυναικών (Γυναίκες, Νεανιίες, Κορασίδες και Παγκορασίδες) με συνολικό απολογισμό σε 48 αγώνες, 45 νίκες, 3 ήττες, 137 κερδισμένα και 23 χαμένα σετ!
Στις Γυναίκες κατέκτησε για 10η φορά τον τίτλο της πρωταθλήτριας Δωδεκανήσου με απολογισμό 14 νίκες, καμία ήττα, 42 κερδισμένα σετ και 3 χαμένα.
Στα κορίτσια Κ20 (Νεανίδες) σήκωσε την ‘’κούπα’’ για 9η φορά και 8η συνεχόμενη με απολογισμό 6 νίκες, 2 ήττες, 18 κερδισμένα και 10 χαμένα σετ.
Στις Κορασίδες (κορίτσια Κ18) κατέκτησε για 7η φορά το πρωτάθλημα και 5η συνεχόμενη με 13 νίκες, 1 ήττα, 41 κερδισμένα και 5 χαμένα σετ.
Στα κορίτσια Κ17 (Παγκορασίδες) πανηγύρισε για 5η φορά τον τίτλο στα Δωδεκάνησα με απολογισμό 12 νίκες, καμία ήττα, 36 κερδισμένα και 5 χαμένα σετ.
Πέρα όμως από τους εντυπωσιακούς αριθμούς και τις μεγάλες επιτυχίες η Τελχινίδα, στα 16 χρόνια από την ίδρυσή της, έχει καταφέρει να διατηρήσει μια σταθερή πορεία ανάπτυξης, προωθεί με συνέπεια τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής φροντίζοντας για τη σωματική και την ψυχική υγεία των μελών της ενώ παράλληλα προσφέρει αθλητικές ευκαιρίες και προοπτικές στα παιδιά του νησιού.
Οι πτυχιούχοι καθηγητές Φυσική Αγωγής, Φαίη Μίχου, Κέλυ Δαουτοπούλου και Νίκος Τσιντομηνάς ήταν και την περσινή χρονιά οι προπονητές που προετοίμασαν, εκπαίδευσαν και καθοδήγησαν σε σάλα και άμμο τις αθλήτριες και τους αθλητές της Τελχινίδας.
Ο ΡΣΦΠ Τελχινίς πριν το πρώτο φετινό σερβίς, εύχεται στις αθλήτριες, στους αθλητές, στους προπονητές, στους παράγοντες και στους φίλους του βόλεϊ στα Δωδεκάνησα μια νέα αθλητική χρονιά γεμάτη υγεία, χαρές και εξέλιξη!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου