Αθλητικά

Φοίβος: Καλεί σε κινητοποίηση τον κόσμο του

Μία νέα αρχή θέλει να κάνει ο Φοίβος στο αυριανό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου, ζητώντας από τον κόσμο του να δώσει μαζικά το παρών στο γήπεδο της Κρεμαστής ενισχύοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Αγαπητού Αμπελά.
Η διοίκηση του συλλόγου απευθύνει στον φίλαθλο κοινό της περιοχής την παρακάτω πρόσκληση: ”Το ερχόμενο Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 16.00 στο γήπεδο Κρεμαστής, ο Φοίβος δίνει ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι. Στην προσπάθεια του να έχει την πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας που έχει πάντα, η ομάδα μας υποδέχεται τον φιλόδοξο Διαγόρα Βατίου και θέλει, αφ’ ενός να παίξει καλό ποδόσφαιρο και αφ’ ετέρου να κατακτήσει την νίκη και τους τρείς βαθμούς, που είναι απαραίτητοι για τη συνέχεια του φετινού μαραθωνίου.
Στην προσπάθειά τους αυτή, οι παίκτες του Αγαπητού Αμπελά, χρειάζονται δίπλα τους τον δωδέκατο παίκτη τους. Οι περσινοί πρωταθλητές καλούν λοιπόν ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ το Σάββατο στις 16.00 να δώσει το παρών στις εξέδρες του “ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ”. Η φωνή του θα δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές να φτάσουν στην επιτυχία”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου