Αθλητικά

Ποσειδώνας Καρπάθου: Πρώτα νίκησε το μυαλό του και μετά τον ίδιο

Τεράστιας αξίας νίκη, η οποία του χάρισε ένα υπερπολύτιμο “τρίποντο” απέναντι σε μία πιο έμπειρη και έτοιμη ομάδα και ταυτόχρονα του έδωσε ώθηση για τη συνέχεια των υποχρεώσεών του, πέτυχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ποσειδώνας Καρπάθου, ο οποίος επιβλήθηκε του Ηρακλή Μαριτσών με 2-0 στο πλαίσιο του χρονικά τελευταίου παιχνιδιού της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Παίζοντας έξυπνα και αποτελεσματικά, η ομάδα του Γιάννη Καραμηνά απονεύρωσε τη δημιουργία των “ροπαλοφόρων” στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, οι οποίοι διατήρησαν μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων επιτιθέμενοι κυρίως από τον άξονα, ωστόσο δεν τη μετουσίωσαν σε επαρκή αριθμό ευκαιριών.
Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι δεν χαράμισαν την ευκαιρία που τους “έδωσε” η άμυνα των αντιπάλων τους στο 55′ και άνοιξαν το σκορ.
Ο Νασόπουλος έψαξε με βαθιά μπαλιά τον Παχούντη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση των Παπαδημήτρη και Μπαούρης κι έγραψε το 1-0 με πλασέ από θέση τετ α τετ. Από τη μετέπειτα αντίδραση του Ηρακλή έλειψε η ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό.
Η πίεση δεν αποδιοργανώσει την αμυντική προσπάθεια των Καρπάθιων, οι οποίο όχι μόνο άντεξαν μετά το 70′, όταν έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Νασόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, αλλά στο 85′ “σφράγισαν” τη νίκη τους μ’ ένα δεύτερο γκολ.
Μετά από γρήγορη αντεπίθεση η μπάλα έφτασε στα πόδια του Κιντάνα, ο οποίος αφού ελίχθηκε ωραία μέσα στη μεγάλη περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με δυνατό σουτ.
Οι συνθέσεις:
Ποσειδώνας Καρπάθου
Τσεπέλε, Φράγκος, Ζαρομυτίδης, Σπανός (46′ Παχούντης -88′ Χιώτης Λ.), Γιούργκεν, Φελλουζής, Κιντάνα, Νασόπουλος, Ζερβός (70′ Τσιαβέλης), Μπετούλα (70′ Φράγκος Η.), Φασουλέττος
Ηρακλής Μαριτσών
Φραγκούλης, Παπαδημήτρης, Μοσκιού, Μπαούρης (65′ Διακάκης), Βασιλώττος (50′ Επιφάνης), Χατζησάββας, Γεωργίου, Τζουανάκης, Παπακωνσταντής (85′ Σαΐτης), Ρούσσος, Γεωργαλλής

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου