Αθλητικά

Κύπελλο: Άνετη πρόκριση για τον Απόλλωνα Καλυθιών

Η εξασφάλιση μίας άνετης πρόκρισης στην 3η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, η ξεκούραση βασικών ποδοσφαιριστών και ταυτόχρονα η παροχή χρόνου συμμετοχής σε αναπληρωματικούς και νεαρούς ήταν ο στόχος του Απόλλωνα Καλυθιών στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Άγιο Ισίδωρο, ο οποίος και επετεύχθη στο ακέραιο.
Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων αποτυπώθηκε από νωρίς, με την τυπικά φιλοξενούμενη στο γήπεδο των Καλυθιών ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη να “καθαρίζει” με άνεση από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο έφτασε στο υπέρ της 5-0.
Το σκορ άνοιξε στο 6′ ο Λεονταρόπουλος, λίγο αργότερα ο Κυπαρισσάς έκανε το 2-0, ενώ στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Σαγανάς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ με δικό του χατ τρικ. Στην επανάληψη ο Απόλλωνας κατέβασε ταχύτητα, στο πλαίσιο ενός 45λεπτου που εξελίχθηκε για τις δύο ομάδες σε μία καλή προπόνηση.
Οι συνθέσεις:
Άγιος Ισίδωρος
Φωτεινής, Στελλάς (50′ Αναστασάκης), Χατζηνικολάου (8′ λ.τ. Παπαδόπουλος), Δημητράκης, Θεοδωρίδης, Μαντικός, Σάββενας (46′ Παππάς), Ντόντσεφ (46′ Γεωργαλλής), Χατζηνικόλας, Σάββενας Π., Χατζησάββας
Απόλλωνας Καλυθιών
Μούτσκα, Κωστομοίρης (46′ Καγιάς), Χατζηνικόλας, Μαντικός (53′ Κυριαζής), Στατιού, Σαγανάς (53′ Τσιλιγκίρης), Λεονταρόπουλος (58′ Βαρνάβας), Κυπαρισσάς, Χατζηκοσμάς, Σαββούλης Α. (46′ Μετουλάρι)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου