Πολιτιστικά

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις του Συνδέσμου Αγάπης τη Δευτέρα αγιασμός

Με τον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό και την παρουσίαση του ημερολογίου ανοίγει την αυλαία των εκδηλώσεων του ο «Σύνδεσμος Αγάπης».  Η συνάντηση των μελών και φίλων του συλλόγου έχει ορισθεί για την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 4:30 µ.µ. στα Γραφεία  στην οδό Παπαλουκά στο Παλιό Νοσοκοµείο. Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί το ημερολόγιο του έτους 2025, που φέτος έχει θέµα “ Αλληλεγγύη και Αδελφοσύνη”.

Η επιλογή του θέµατος του ηµερολογίου έγινε από τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου, κ. Κώστα Χατζημαλωνά ενώ τα κείµενα επιµελήθηκε ο Θεολόγος και φιλόλογος κ. Τάκης Ψαρός. Στο ημερολόγιο του 2025 έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε κείμενα:

– από βιβλίο του Αναστασίου, Αρχιεπισκόπου Τιράνων-Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας,

– σκέψεις εμπνευσμένες από αναλύσεις του πρόσφατα εκλιπόντος Θεολόγου-Φιλόσοφου Χρήστου Γιανναρά,

– του Δρ.Νικολάου Τσιρέβελου, ΕΔΙΠ τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ,

– του Γεωργίου Ανθυμίδη, Θεολόγου,

– Παναγιώτη Ψαρού, Θεολόγου-Φιλόλογου

– του πάτερ Νεκτάριου Πόκκια, Αρχιμανδρίτη

-του Δρ. Κωνσταντίνου Πλατή, ψυχιάτρου-επιστημονικά υπεύθυνου της εταιρείας ¨Πανάκεια¨

– του Κωνσταντίνου Χατζημαλωνά, Γενικού Γραμματέα του ¨Συνδέσμου Αγάπης¨

Η τιµή του θα είναι 5 ευρώ. Η πώλησή του είναι το κύριο έσοδο για το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου και καλούνται οι συμπολίτες μας να συνδράμουν με την αγορά του.

Τουρνουά ποδοσφαίρου για 11η συνεχή χρονιά

Λόγω της µεγάλης ανάγκης για συµπαράσταση στους συνανθρώπους µας που δοκιµάζονται από την οικονοµική κρίση ο «Σύνδεσμος Αγάπης» σε συνεργασία µε την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωµατείων Δωδ/σου θα πραγματοποιήσει για Ενδέκατη συνεχή χρονιά, τουρνουά ποδοσφαίρου. Το συγκεκριμένο τουρνουά, που επιμελείτε η Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης, µε σκοπό τη συγκέντρωση τροφίµων θα διεξαχθεί και φέτος, το  τελευταίο 10ήµερο του Νοέµβρη στη µνήµη του Νίκου Κυπραίου. Τα τρόφιµα θα δοθούν,  σε συμπολίτες και οικογένειες που έχουν άμεση ανάγκη, τα Χριστούγεννα. Η μαζική συµµετοχή, η εμπιστοσύνη και η αγάπη όλων των μελών και φίλων στις εκδηλώσεις, είναι αυτές που αναπτύσσουν την δυναμική του Συλλόγου και τον αναδεικνύουν από το 1965.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου