Τοπικές Ειδήσεις

Γ. Χατζημάρκος: Με 1,21 εκ. ευρώ χρηματοδοτείται ο Δήμος Αστυπάλαιας για την κατασκευή νέου βρεφονηπιακού σταθμού

Στη χρηματοδότηση του Δήμου Αστυπάλαιας για την κατασκευή νέου βρεφονηπιακού σταθμού αναφέρεται με ανάρτηση του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος. Αναφέρει τα εξής:

Έχουμε ξαναπεί ότι το ΚάθεΜέραΝησί+Εργο δεν είναι σύνθημα, αλλά πήχης. Ο εσωτερικός πήχης που βάλαμε εμείς, στην ομάδα μας. Είναι ο στόχος που θέσαμε σαν όριο προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση μας. Το γεγονός ότι μπορέσαμε να υπηρετήσουμε αυτόν τον ευγενή στόχο, οφείλεται στην εργατικότητα και την αφοσίωση του πολιτικού και στελεχιακού δυναμικού μας.

Τους έχω ευχαριστήσει πολλές φορές αλλά πάντα αντιμετωπίζω με σεβασμό την δουλειά που βγαίνει με σκληρή προσπάθεια.

Η Αστυπάλαια, είναι το επόμενο νησί μας το οποίο εξασφαλίζει από σήμερα την χρηματοδότηση που χρειάζεται για να κατασκευάσει έναν νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό στην Χώρα της.

Με 1,21 εκ. ευρώ, μέσα από τους Ευρωπαϊκούς πόρους του ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας μας, χρηματοδοτείται ο Δήμος Αστυπάλαιας που μελέτησε το έργο, προκειμένου να προχωρήσει στην δημοπράτηση και υλοποίηση του.

ΚάθεΜέραΝησί+Εργο λοιπόν, για να είμαστε χρήσιμοι και να απαντάμε στις προκλήσεις αλλά και στην πίεση της εποχής.

Καλημέρα

&;

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου