Τοπικές Ειδήσεις

Συνελήφθη 20χρονος αθίγγανος εις βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 5 εντάλματα σύλληψης!!!

Συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του τμήματος φυγόποινων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 20χρονος αθίγγανος εις βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 5 εντάλματα σύλληψης του τακτικού Ανακριτή Ρόδου για υποθέσεις κλοπών, ληστειών και σωματικών βλαβών!
Στην πρώτη υπόθεση κατηγορείται για το ό,τι από κοινού με τον συγκατηγορούμενό του, καταλήφθηκαν επ ‘αυτοφώρω να κλέβουν και μεταχειρίστηκαν σωματική βία εναντίον προσώπου για να διατηρήσουν τα κλοπιμαία στην Ιαλυσό την 30ή Ιανουαρίου 2023.
Στην δεύτερη κατηγορείται για διακεκριμένη κλοπή, από δύο ή περισσότερους που έχουν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών και ως πρόσωπο που διαπράττει κλοπές κατ’ επάγγελμα.
Είχαν «χτυπήσει» μεταξύ άλλων και την εταιρεία «EMERY Α.Ε.» το χρονικό διάστημα από 13 έως 18 Απριλίου 2023.
Στην τρίτη υπόθεση κατηγορείται για διακεκριμένη κλοπή, από δύο ή περισσότερους που έχουν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών και συγκεκριμένα για κλοπές τον Οκτώβριο του 2023 στον Θεολόγο, στην Παστίδα και στο Παραδείσι.
Στην τέταρτη υπόθεση κατηγορείται ομοίως για διακεκριμένη κλοπή, από δύο ή περισσότερους που έχουν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών και συγκεκριμένα για δύο πράξεις το θέρος του 2022.
Στην τελευταία κατηγορείται για διακεκριμένη κλοπή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, από δύο που έχουν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών και συγκεκριμένα για κλοπές τον Ιανουάριο του 2023 στους Αγίους Αποστόλους, στα Σγουρού και την Παστίδα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου