Αθλητικά

ΑΕΡΑ: Με τη συνταγή που έδειξε πως γνωρίζει

Να αποδείξει πως έχει γυρίσει για τα καλά τον “διακόπτη” της θα επιχειρήσει η ΑΕΡΑ αύριο στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο Αφάντου κόντρα στον Παναιγιάλειο, στο πλαίσιο του παιχνιδιού που ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν ως οδηγό τη νίκη που σημείωσαν στο “σπίτι” τους επί του Α.Ο. Λουτρακίου με 3-1, καθώς και την καλή εικόνα που παρουσίασαν την προηγούμενη Κυριακή στο εκτός έδρας 2-2 με τον Αστέρα Σταυρού.
Υπενθυμίζεται, πως από το παραπάνω παιχνίδι επέστρεψαν με σφοδρά παράπονα για την απόφαση του διαιτητή να κατακυρώσει το γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων (υπήρξε ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα Τσαβαρή), ωστόσο ο προπονητής Γιώργος Γκάιδας θεώρησε σκόπιμο να μην μείνει στη φάση που στέρησε από την ομάδα του ένα σημαντικό “διπλό”, αλλά να εστιάσει στα θετικά και συγκεκριμένα στο μεστό παιχνίδι των παικτών του και στην αντίδραση που έβγαλαν τόσο όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όσο κι όταν ισοφαρίστηκαν, καθώς δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και πάλεψαν για ένα τρίτο τέρμα.
Οι προπονήσεις της εβδομάδας ολοκληρώθηκαν χωρίς απρόοπτα, συνεπώς πλην των Πατσίλη και Φάκκη, οι οποίοι θα επανέλθουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όλοι είναι “ετοιμοπόλεμοι”.
Οι Κυπελλούχοι Δωδεκανήσου περιμένουν τη δυναμική παρουσία του κόσμου τους στην εξέδρα, σ’ ένα ματς που θα διευθύνει ο Αθηναίος Γιώργος Παναγιωτάρας, με βοηθούς τους Νίκο Αρέστη (Πέλλας) και Μαρία Πρασσά (Αθηνών).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου