Αθλητικά

Μικτές ομάδες: Στη Λέσβο το τουρνουά και διπλή προπόνηση

Στη μορφή του τουρνουά επιστρέφει για τις μικτές ομάδες των νησιωτικών Ενώσεων η πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η φετινή διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 4 Ιανουαρίου με οικοδέσποινα της ΕΠΣ Λέσβου, σε όμιλο στον οποίο θα συμμετέχουν, όπως κάθε χρόνο, τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα Κ14 και Κ16 των ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Λέσβου, Χίου, Σάμου και Κυκλάδων.
Οι αγώνες θα είναι μονοί, με τους πρώτους της βαθμολογίας να κερδίζουν την πρόκρισή τους στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.
Εν τω μεταξύ, η διαδικασία της προεπιλογής για τη συγκρότηση της μικτής ομάδας Κ14 της ΕΠΣΔ θα συνεχιστεί με δύο προπονήσεις την προσεχή Τετάρτη στις 18:15 και την Πέμπτη στις 14:00, στο ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο, με τη συμμετοχή και ποδοσφαιριστών από την Κω και την Κάρπαθο.
Στην πρόσκληση του ενωσιακού προπονητή Γιώργου Τριχιά καλούνται να ανταποκριθούν οι παρακάτω αθλητές:
Πλάτσης Γεώργιος (Ιαπετός Καρπάθου), Κοτσίκος Σάββας (Πάνθηρες), Σκαλέρης Κωνσταντίνος (Αντίμαχος), Μυλωνάς Θανάσης (Χάλκη), Γουμαράς Βαγγέλης (Ρόδος), Πόγιας Πέτρος (Αντίμαχος), Θρουμουλόπουλος Αλέξανδρος (Χάλκη), Σκαλέρης Βασίλης (Αντίμαχος) Λιμνιώτης Ιωάννης (Πάνθηρες), Σκιαθίτης Ιωάννης (Ορφέας), Ελευθεριάδης Ανέστης (Πάνθηρες), Αχτσί Κενάν (Ρόδος), Κυπραίος Σταμάτης (Αντίμαχος), Αμπελάς Άγγελος (Πάνθηρες), Μακρής Εμμανουήλ (Πάνθηρες), Καστρουνής Μάριος (Πάνθηρες), Ραμόλλι Σέλτζι (ΠΑΟΚ Κω), Κοζέλι Άγγελος (Πάνθηρες), Τσαγγάρης Άγγελος (Ρόδος), Χαϊντερλί Φάμπιο (Ρόδος), Καμμάς Γεώργιος (Φοίβος), Αναστασάκης Νικόλαος (Διγενής), Αποστολάς Παντελής (Ρόδος) και Ζιφλάι Μάριος (Αντίμαχος).
Άπαντες οφείλουν να έχουν μαζί τους τις καλαμίδες τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου