Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Στο Γύθειο για να κάνει νέα αρχή

Μακριά από το νησί μας δοκιμάζεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο όμιλο ο Α.Σ. Ρόδος, καθώς σήμερα στις 14:00 θα φιλοξενηθεί στο νέο δημοτικό στάδιο Γυθείου από τον τοπικό Πανγυθεατικό.
Τα «ελάφια» προέρχονται από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα (δύο ήττες από Α.Ο. Μιλτιάδη εκτός έδρας και Ελλάς Σύρου εντός έδρας και μία «λευκή» ισοπαλία εντός έδρας με τον Αστέρα Σταυρού), με συνέπεια η διοίκηση να αντικαταστήσει τον προπονητή Χρήστο Τζίμα με τον Δημήτρη Χρυσόπουλο.
Οι «πράσινοι» με τον Δημήτρη Χρυσόπουλο στον πάγκο τους θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα, που θα τονώσει ψυχολογικά και βαθμολογικά την ομάδα ενόψει της συνέχειας.
Η αναμέτρηση με τον Πανγυθεατικό μοιάζει εύκολη σύμφωνα με την βαθμολογική του θέση (βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα, χωρίς βαθμό), κάτι που δεν ενστερνίζεται ο νεαρός τεχνικός των «ελαφιών» που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του μεγάλη συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία από το πρώτο λεπτό, έτσι ώστε να επιβάλουν τον ρυθμό τους για να μην δώσουν δικαιώματα στους γηπεδούχους.
Πάντως ο Χρυσόπουλος στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Α.Σ. Ρόδος δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους, καθώς οι Φυτόπουλος, Κουζής και Μποτέ είναι ανέτοιμοι έπειτα από τους τραυματισμούς τους.
Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι ετοιμοπόλεμοι προκειμένου ο νεαρός τεχνικός να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Όσον αφορά στην προετοιμασία των «ελαφιών», ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου, με τις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής και ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών, ενώ το μεσημέρι αναχώρησε η αποστολή των «πρασίνων» με προορισμό το Γύθειο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου