Τοπικές Ειδήσεις

Σε διπλή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι υποβλήθηκε ο 27χρονος που τραυματίστηκε χθες στην Ιαλυσό

Σε ιδιαίτερα  κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από χθες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου της Ρόδου ο 27χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στην Ιαλυσό.

Όλα έγιναν στη λεωφόρο Ηρακλειδών στην Ιαλυσό όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 27χρονος Χ. Δ.  συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Ο άνθρωπος εκσφενδονίστηκε από το δίκυκλο του και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι κυρίως. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου και εκεί ξεκίνησε ο αγώνας των γιατρών για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δ» ο 27χρονος υποβλήθηκε σε μια πολύ δύσκολη και λεπτή χειρουργική επέμβαση και στις δύο πλευρές του κρανίου ( διπλή κρανιεκτομή)  για να κρατηθεί ζωντανός.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει.  Οι γιατροί κάνουν ότι είναι δυνατό για να τον κρατήσουν στη ζωή. Κρίσιμη είναι  η αξονική  που θα του γίνει αύριο και θα δείξει πολλά για την υγεία του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου