Αθλητικά

Διαγόρας από τα παλιά, κέρδισε εκτός έδρας τον Π.Α.Ο.Κ. Β’!

Ο καλύτερος φετινός Διαγόρας θριάμβευσε στη Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης και κέρδισε με 2-1 τον Π.Α.Ο.Κ.Β’, στο ντεμπούτο του Απόστολου Τερζή, στον πάγκο της ομάδας. Ο “γηραιός” πέττυχε τα πρώτα του φετινά γκολ, κατέκτησε το πρώτο “τρίποντο” της χρονιάς και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, μετά τα όσα πέρασε τον προηγούμενο καιρό. Ο Διαγόρας αντέδρασε ιδανικά στην ισοφάριση του «δικεφάλου» (από πέναλτι που δεν υπήρχε…) και με γκολ του Ολιβέρι στο 88ο λεπτό έφυγε νικητής από το γήπεδο του Καμπανιακού, κάνοντας μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα και δείχνοντας ότι είναι “παρών”.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
6′ Πρώτη τελική προσπάθεια για τον «δικέφαλο» του βορράσ με τον Μπράντονιτς να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Τσιλιγγίρη να αποκρούει τη μπάλα
26′ Ο Τσαούσης εκτέλεσε φάουλ, ο Φίλων πήρε την κεφαλιά και υποχρέωσε τον Τσιλιγγίρη σε μία δύσκολη επέμβαση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
27′ Ο Διαγόρας απαντάει στις ευκαιρίες! Μετά από λάθος του Λαγωνίδη, ο Μανιάς σούταρε από διαγώνια θέση με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
52′ Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με Γρόσδη και Τασιούρα να συνεργάζονται ωραία από τα αριστερά και τον δεύτερο να σερβίρει στον Κανίς ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διαγόρα.
72′ Πέναλτι για τον Διαγόρα. Ο Τασιούρας ανατρέπει τον Μανωλάκη και ο διαιτητής δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Τσιαντούλας ευστοχεί, κάνει το 0-1 και πετυχαίνει το πρώτο γκολ των «κυανέρυθρων» για τη φετινή σεζόν.
87’: Ο Π.Α.Ο.Κ. Β’ κερδίζει πέναλτι, το οποίο δεν… ήταν. Ο Ουρτάδο ισοφαρίζει και κάνει το 1-1.
88’: Απίστευτο γκολ από τον Διαγόρα και… 1-2! Ο Ολιβέρι από δύσκολη γωνία νικάει τον Μοναστηρλή και δίνει ξανά προβάδισμα στο «γηραιό»
Π.Α.Ο.Κ. Β’ (Παπαβασιλείου – Ταξίδης): Μοναστηρλής, Φίλων (46′ Τασιούρας), Τσαούσης, Λαγωνίδης, Κωττάς, Γρόσδης, Τσοπούρογλου (58′ Κουλούρης), Μπράντονιτς (72′ Γκούμας), Κανίς (72′ Μύθου), Ρουμνιάντσεβ (78′ Καλόγηρος), Ουρτάδο.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Τερζής): Τσιλιγγίρης, Παρασκευάς, Νικολής, Μπρέγκου (80′ Παπαδόπουλος), Γαρουφαλιάς (89′ Σταματούλας), Δημόπουλος, Ντιαλόσι, Τσιαντούλας (93′ Αγκουάδο), Μανωλάκης, Κοκκίνης (46′ Ολιβέρι), Μανιάς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου