Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Έξωση στους ποδοσφαιριστές

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας topfm1024.gr, στους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος έγινε έξωση από το ξενοδοχείο που διέμεναν στο νησί μας.
Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει τα ακόλουθα:
«Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές της Ρόδου όταν επέστρεψαν στο νησί, καθότι η διοίκηση δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στο ξενοδοχείο που διέμεναν οι παίκτες με αποτέλεσμα σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) να ενημερωθούν από τον ιδιοκτήτη πως θα έπρεπε να αποχωρήσουν άμεσα. Και αυτό λόγω οφειλών από πέρσι όπου έπρεπε να πληρωθεί το ξενοδοχείο αλλά μάλλον περί άλλων τυρβάζουν και παρά τις συνεχείς οχλήσεις του ιδιοκτήτη δεν υπήρξε ανταπόκριση προς αυτόν. Από το περιβάλλον του ξενοδοχείου αναφέρουν ότι για 172 μέρες φιλοξενήθηκαν οι ποδοσφαιριστές, το τίμημα έχει ανέβει στα 42.000 ευρώ περίπου και έχουν πληρωθεί όλα και όλα 2.800 ευρώ. Πάντα βέβαια με όσα ισχυρίζεται η πλευρά της ιδιοκτησίας.
Πάντως το σίγουρο είναι πως αναζητείται νέος χώρος για να μείνουν οι παίκτες οι οποίοι καθώς ήταν κουρασμένοι από τον αγώνα και το ταξίδι ήθελαν να ξεκουραστούν αλλά τελικά μάζεψαν τα πράγματά τους για να μετακομίσουν όπου βρουν».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου