Αθλητικά

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου: Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Μιχαλάκης

Συνεδρίασε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, προκειμένου να αναδιαρθρώσει το διοικητικό της συμβούλιο. Νέος πρόεδρος ανέλαβε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Γιώργος Μιχαλάκης (κατείχε την θέση του αντιπροέδρου), αντικαθιστώντας τον Βασίλη Ζήκα.
Ο Βασίλης Ζήκας μετά από την εκλογή του στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας δεν μπορούσε να παραμείνει επικεφαλής της ΕΑΣ Δωδεκανήσου, καθώς δεν γίνεται μέλος της Ομοσπονδίας να έχει θέση προέδρου, γενικού γραμματέα ή ταμία σε Ένωση Αθλητικών Σωματείων.
Για τα επόμενα χρόνια, πρόεδρος θα είναι ο Γιώργος Μιχαλάκης και αντιπρόεδρος ο Βασίλης Ζήκας.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου προς ενημέρωση, για την σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Μετά την αναδιάρθρωση που πραγματοποιήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου η νέα σύνθεση είναι η παρακάτω:
Πρόεδρος: Μιχαλάκης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Ζήκας Βασίλειος
Γενικός Γραμματέας: Φαρμακίδου Ειρήνη
Ταμίας: Ζαννετίδη Θαρρενή
Αναπληρωτής ταμίας: Καλτσάτης Χρήστος
Μέλος: Μπίλλης Αντώνιος
Μέλος: Χαντσαρίδης Δημήτριος
Η θητεία του Δ.Σ. λήγει στις 23 Αυγούστου 2028».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου