Αθλητικά

Κλεάνθης: Έτσι όπως εξελίχθηκε, θετικός ο ένας βαθμός

Μισογεμάτο προτιμούν να βλέπουν οι άνθρωποι του Κλεάνθη το “ποτήρι” του σαββατιάτικου εντός έδρας 2-2 με τον Κλεόβουλο, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Επρόκειτο για ένα ματς που μετά το 0-2 θα μπορούσε κάλλιστα να είχε χαθεί, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Σάσα Γιόνοβιτς αρνήθηκαν να συμβιβαστούν με την προοπτική της ήττας, αντέδρασαν, χάρη και στη βοήθεια από τον πάγκο, έφτασαν στην ισοφάριση και με λίγη περισσότερη τύχη θα μπορούσαν να πετύχουν την απόλυτη ανατροπή.
Το γεγονός πως δεν το κατάφεραν τους αφήνει μεν με μία πικρή γεύση, ωστόσο τον κερδισμένο βαθμό τον αποτιμούν θετικά, δεδομένου πως όπως επαναλαμβάνουν, απέναντί τους δεν βρέθηκε μία οποιαδήποτε ομάδα, αλλά ένας έμπειρος και ποιοτικός Κλεόβουλος, που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν αξιοπρόσεκτα.
Η αλήθεια είναι πως η βαθμολογική συγκομιδή των Παραδεισιωτών (έχουν 5 βαθμούς με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες) δεν είναι αυτή που θα ήθελαν, έχουν ωστόσο ως άλλοθι το δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών.
Βλέπουν λοιπόν εύλογα, στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον Ιάλυσο το ερχόμενο Σάββατο ξανά στο Παραδείσι, την ευκαιρία να αρχίσουν να μπαίνουν σε ρυθμό επιτυχιών, προκειμένου να κερδίσουν θέσεις στον πίνακα και ταυτόχρονα να ενισχύσουν την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεών τους.
Η προετοιμασία για το ματς με τους “τοξοβόλους” του πρώην προπονητή τους Κώστα Καλημέρη ξεκίνησε τη Δευτέρα, για σήμερα έχει προγραμματιστεί ρεπό και από αύριο θα αρχίσει να κορυφώνεται με τη συμμετοχή του συνόλου των ποδοσφαιριστών.
Μόνο ο επιθετικός Σπύρος Βερβεσός δουλεύει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ώστε να μην “ζορίσει” υπερβολικά τον λαγονοψοΐτη του.
Τέλος, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τελεσίδικα το τοπίο γύρω από την ολοκλήρωση των θερινών μετεγγραφικών κινήσεων, με τις πληροφορίες να θέλουν την ομάδα να βρίσκεται κοντά σε δύο προσθήκες της τελευταίας στιγμής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου