Αθλητικά

Ακουσίλαος: Του λείπει η λεπτομέρεια, δεν το βάζει κάτω

Στο ίδιο έργο θεατής βρέθηκε το περασμένο Σάββατο ο προπονητής του Ακουσίλαου, βλέποντας την ομάδα του στο ματς της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries να είναι αξιόμαχη, να διεκδικεί ένα θετικό αποτέλεσμα και εν τέλει να μένει για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι με άδεια χέρια.
“Δύο τρεις λεπτομερείς είναι αυτές που κρίνουν τον αγώνα και μας έλειψαν ξανά”, είπε ο Σάββας Καραβόλιας στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος της συνάντησης με τον Αστέρα, αναγνωρίζοντας μεν την προσπάθεια που κατέβαλαν, αλλά και υπογραμμίζοντας πως από εδώ και στο εξής και προκειμένου να μην χαθεί το τρένο της παραμονής από νωρίς, θα πρέπει να αρχίσουν να κερδίζονται βαθμοί.
Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των νεοφώτιστων απέδωσε τη νέα ήττα σε λάθη απειρίας σε καίριες στιγμές του αγώνα, όπως και στην απουσία καθαρού μυαλού στην επίθεση, όπου έλειψαν οι ιδέες και το κάτι παραπάνω, που θα επέτρεπε στην ομάδα να απειλήσει ουσιαστικά.
“Οφείλουμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να αντιδράσουμε”, σχολίασε ο Σάββας Καραβόλιας, έχοντας αρχίσει να προετοιμάζει τους παίκτες του για το εκτός έδρας κομβικής σημασίας ματς της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου.
Το τεχνικό επιτελείο του Ακουσίλαου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μιχάλη Κώστα, ο οποίος εγκατέλειψε το παιχνίδι με τον Αστέρα με πρόβλημα τραυματισμού, ευτυχώς όχι σοβαρού, ενώ εκτός προπόνησης έμειναν προληπτικά τη Δευτέρα, λόγω ενοχλήσεων που πάντως δεν εμπνέουν ανησυχία, οι Βογιατζής και Κατσαμάκης.
Ο Κομίνι, ο οποίος κατέγραψε το περασμένο Σάββατο τα πρώτα φετινά λεπτά συμμετοχής, συνεχίζει να ανεβάζει “στροφές” και στο Βάτι θα είναι έτοιμος να βοηθήσει περισσότερο, ενώ εκτός απροόπτου, μέχρι την Παρασκευή θα έχει εκδοθεί το δελτίο του Βραζιλιάνου Γκουστάβο, που είναι πολύ πιθανό να κάνει ντεμπούτο.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου