Ειδήσεις

Στο επίκεντρο της ΚΕΔΕ η ΚΥΑ για την τιμολόγηση του νερού

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ συνεδριάζει αύριο Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου και ώρα 11.00 στα γραφεία της Ένωσης. Κατά την αυριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, θα συζητηθεί η ΚΥΑ για την κοστολόγηση και τιμολόγηση των υπηρεσιών ύδατος και τις διαδικασίες και μεθόδους ανάκτησης κόστους των υπηρεσιών στις διάφορες χρήσεις τους. Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του in στις 21 Οκτωβρίου 2024, αναφέρεται στο ενδεχόμενο να ζητηθεί η αναστολή εφαρμογής της ΚΥΑ, από πλευράς ΚΕΔΕ.

Επίσης θα γίνει η πρώτη ανάγνωση του προσχεδίου Κρατικού Προϋπολογισμού έτους 2025 για τις αποδόσεις στους  δήμους.

Οι Δήμοι στο επίκεντρο
Στο αυριανό Δ.Σ. θα τεθούν μεταξύ άλλων και θέματα που αφορούν στους εξής δήμους:

Έγκριση προγραμματικής σύμβασης κατόπιν αιτήματος του δήμου Μαλεβιζίου για την προμήθεια εξοπλισμού καθαριότητας, μετά την ολοσχερή καταστροφή του στόλου των απορριμματοφόρων του, έπειτα από εμπρησμό στο αμαξοστάσιο.
Οι άμεσες και έκτακτες δαπάνες στο δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για την αποκατάσταση του δημοτικού αγροτικού και οδικού δικτύου από τις πυρκαγιές του Σεπτεμβρίου.

Πηγή: in.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου