Αθλητικά

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου: Το Σάββατο στην Κάλυμνο οι Διασυλλογικοί Αγώνες στίβου

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή των Πανδωδεκανησιακών Διασυλλογικών Αγώνων Στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β’ (Κ14) οι οποίο είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του Θεόφιλου Κλωνάρη .
Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 16:00 στο στάδιο της Καλύμνου «Βασίλης Σεβαστής», με τη συμμετοχή αθλητών-αθλητριών που έχουν γεννηθεί το 2011 και το 2012.
Στους αγώνες θα λάβουν μέρος αθλητές-αθλήτριες από τον Α’ και τον Β’ όμιλο, δηλαδή από τα σωματεία της Ρόδου και των νησιών του βορείου συγκροτήματος. Από τον περασμένο Μάρτιο έως και τον Ιούνιο πραγματοποιήθηκαν διοργανώσεις αυτής της κατηγορίας υπό μορφή αλτικού, δρομικού και ριπτικού τριάθλου σε Ρόδο, Κω, Λέρο και Πάτμο, για να κλείσει η σειρά το ερχόμενο Σάββατο στην Κάλυμνο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρχικά η διοργάνωση είχε προγραμματιστεί για τις 5 Οκτωβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης ήταν δύσκολο να βρεθούν διαθέσιμα δωμάτια για τη διαμονή των αποστολών. Είναι σημαντικό ν’ αναφερθεί ότι οι αγώνες του Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν χάρις στην πολύτιμη συνεργασία της ΕΑΣ Δωδεκανήσου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Καλυμνίων και την Ένωση Καζώνη-Κάλυμνος 2000.
Τέλος να αναφέρουμε τα αγωνίσματα των Πανδωδεκανησιακών Διασυλλογικών Αγώνων Στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β’ είναι τα ακόλουθα:
60μ., 150μ., 800μ., 60μ. με εμπόδια (0,50 εκ.), 2.000μ. βάδην, ύψος, επί κοντώ, μήκος, σφαίρα (3κ.), μπαλάκι ή vortex, σφύρα (3κ.), δίσκος (750 γρ.) και ακόντιο (500 γρ.).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου