Πολιτιστικά

Μουσικοχορευτική παράσταση παρακολούθησαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ μεΑ ΠΝΟΗ

Το «ΚΔΑΠ μεΑ Πνοή» της εταιρίας Α.Μ.Κ.Ε. Δήμου Ρόδου, κατόπιν πρόσκλησης, παρευρέθηκε στο ξενοδοχείο «Irene Palace Beach Resort» την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024 για να παρακολουθήσει την μουσικοχορευτική παράσταση που διοργανώσαν ο «Σύλλογος Barierenfrei
Aachen e.v international, Aggerperle», η «Εταιρία Ελλήνων Επιστημόνων Βόρειας Βεστφαλίας Γερμανίας», η «Ελληνική Κοινότητα του Άαχεν», η «Αδελφότητα Αποδήμων Μαργαριτίου»,ι ο μουσικός κ. Ανθούλας Χρήστος και ο μουσικός και συντονιστής κ. Γεώργιος Χατζαντώνης.

Τα παιδιά και οι εργαζόμενοι του «ΚΔΑΠ μεΑ ΠΝΟΗ», παρακολούθησαν με μεγάλη χαρά την ενδιαφέρουσα πολιτιστική εκδήλωση ενώ κατά την διάρκεια της παράστασης τους δόθηκε η ευκαιρία να χορέψουν και να τραγουδήσουν μαζί με τους οργανωτές.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΚΕ Δήμου Ρόδου καθώς και το κέντρο «ΚΔΑΠ-μεΑ ΠΝΟΗ» ευχαριστούν θερμά τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την πρόσκληση, καθώς και το ξενοδοχείο «Irene Palace Beach Resort» για την άψογη φιλοξενία.
Πολιτιστικές εκδηλώσεις που προωθούν την ενσωμάτωση διαφορετικών κοινωνικών ομάδων είναι
ιδιαίτερα σημαντικές καθώς προάγουν μέσα από το πολιτιστικό τους έργο την αποδοχή της
διαφορετικότητας.

“Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση και για την υπέροχη ημέρα που χαρίσατε στα παιδιά και
στους εργαζόμενους του κέντρου μας «ΚΔΑΠ-μεΑ ΠΝΟΗ». Μια ημέρα γεμάτη χορό, τραγούδι
και πολλή αγάπη. Καλή συνέχεια στο έργο όλων των συμμετεχόντων” αναφέφεται σε ανακοίνωση

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου