Τοπικές Ειδήσεις

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου μετείχε ο δήμαρχος Χάλκης

Ο Δήμαρχος Χάλκης Κ. Φραγκάκης Ευάγγελος παρευρεθη την Τρίτη 22 Οκτωβρίου  στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ η οποία είχε ως κύριο θέμα να αποφασιστουν θέσεις τις οποίες θα καταθέσουν οι Δήμοι του Νοτίου Αιγαίου στην προσυνεδριακη συνάντηση της ΚΕΔΕ με σημείο αναφοράς το Τακτικό Συνέδριο
στην Ρόδο 7 – 9 Νοεμβρίου.

Στην προσυνεδριακη συνάντηση η οποία έγινε χθες 23 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Τιτανια στην Αθήνα τονίστηκε από όλους τους ομιλητές η διαφορετικοτητα της νησιωτικότητας σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα.
Αναλύθηκε το ότι, όποια απόφαση και να παίρνετε από την κεντρική διοίκηση πρέπει να προβλέπει ότι η εφαρμογή της στα νησιά έχει διαφορετικα χαρακτηριστικά.

Ο κύριος κ. Φραγκάκης τόνισε ότι όλα μαζί τα νησιά με ομόνοια και σύμπνοια να διεκδικούν για τις νησιωτικές κοινωνίες τους λύσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των μονίμων κατοίκων τους.

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου