Τοπικές Ειδήσεις

Στις κορυφαίες προτιμήσεις των Σουηδών πελατών της Tui η Ρόδος

Δύο Ελληνικοί προορισμοί είναι στις κορυφαίες προτιμήσεις των Σουηδών πελατών της TUI οι οποίοι αναζητούν φθινοπωρινές αποδράσεις, οι οποίες αποτελούν τάση και αυτή τη χρονιά αφού ο μεγάλος τουρ οπερέιτορ καταγράφει αύξηση κρατήσεων 12% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Η Ρόδος και η Κρήτη είναι ανάμεσα στους 5 δημοφιλέστερους προορισμούς των Σουηδών πελατών της TUI για αυτό το φθινόπωρο, και μάλιστα η ζήτηση για Κρήτη παρουσιάζει άνοδο ρεκόρ από πέρυσι, όπως και η αντίστοιχη για Μαγιόρκα και Τουρκία.

Δημοφιλέστερος προορισμός είναι η Γκραν Κανάρια και ακολουθεί η Λάρνακα, η Τενερίφη και τα 2 ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με τον τουρ οπερέιτορ, μεγάλο μέρος των α xoΠηγξναχωρήσεων τσάρτερ της TUI αυτό το φθινόπωρο είναι γεμάτες και υπάρχουν λίγες άδειες θέσεις σε μερικές μόνο αναχωρήσεις. Ο διευθυντής Επικοινωνίας της TUI, Dian Martinez Valencia, τονίζει ότι οι αναχωρήσεις τσάρτερ έχουν μέση πληρότητα 90%, με τις περισσότερες πτήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο και στις αρχές την ερχόμενης εβδομάδας να είναι γεμάτες.

Πηγή: tornosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου