Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Χρωστάει στον εαυτό του κάτι το ξεχωριστό

Με μία τελευταία προπόνηση αύριο Παρασκευή θα ολοκληρώσει ο Ηρακλής Μαριτσών την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Α.Ο. Πυλίου.
Οι “ροπαλοφόροι”, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Κω αυθημερόν, έχουν ανάγκη από ένα ξεχωριστής αξίας αποτέλεσμα που θα επαναφέρει την πίστη τους στις δυνατότητές τους, καθώς οι μοναδικές νικητές που σημείωσαν ήρθαν κόντρα στους νεοφώτιστους Ακουσίλαο και Καλυμνιακό την περασμένη Κυριακή.
Τα ματς με τους Απόλλωνα Καλυθιών και Ποσειδώνα Καρπάθου χάθηκαν, το εντός έδρας με τον Άρη Αρχαγγέλου έληξε ισόπαλο και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η συνθήκη έχει αρχίσει να πιέζει για μία επιτυχία που θα αναδείξει τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Σημειώνεται πως παρότι το πρόσφατο “τρίποντο” επί του αδύναμου Καλυμνιακού με το άνετο 5-0 δεν μπορεί να είναι κριτήριο, ο προπονητής Χρυσόστομος Χάσταλης είδε πράγματα που τον κάνουν να αισιοδοξούν, με πρώτα την όρεξη και τη σοβαρότητα με τα οποία οι ποδοσφαιριστές του προσέγγισαν την υποχρέωση.
Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος χαρακτήρισε τον Α.Ο. Πυλίου ως μία εξαιρετική και φορμαρισμένη ομάδα, δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον τραυματία Αλέξανδρο Παγκράτη, ο οποίος θα χρειαστεί άλλες δύο εβδομάδες προκειμένου να επανέλθει στις προπονήσεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου