Αθλητικά

Αστέρας Παστίδας: Ηρέμησε και προετοιμάζεται για ματς- πρόκληση

Πιο άνετα αισθάνονται ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Παστίδας, καθώς επιτέλους και μετά από τέσσερις “άνομβρες” αγωνιστικές, το “ρόδι” έσπασε και η ομάδα πανηγύρισε επί του Ακουσίλαου στις Φάνες την πρώτη επίσημη νίκη της για φέτος.
Βέβαια, η εικόνα των “κυανόλευκων” απείχε από αυτή που θα ήθελε ο Μιχάλης Πολιάς και που ορίζουν οι δυνατότητές τους, ωστόσο κάτι η πίεση για το αποτέλεσμα και κάτι οι σοβαρές απουσίες με τις οποίες συνεχίζει να παλεύει η ομάδα, η αγχωτική εμφάνιση δεν ξεφεύγει από το πλαίσιο της ποδοσφαιρικής λογικής και μέχρι ενός σημείου μπορεί να δικαιολογηθεί.
Το σημαντικό είναι πως ο Αστέρας βρήκε τον τρόπο να φύγει από τις Φάνες νικητής, να ηρεμήσει και να αποτινάξει από τους ώμους του το υπέρμετρο άγχος που θα του δημιουργούσε ενδεχόμενο “στραβοπάτημα”. Το εντός έδρας παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον πρωτοπόρο και “πληγωμένο ” από την απώλεια δύο βαθμών στην Καρδάμαινα Απόλλωνα Καλυθιών, αντιμετωπίζεται από τους πάντες ως μία μεγάλη πρόκληση και μαζί ως ευκαιρία η ομάδα να δείξει πως μπορεί και στα πολύ δύσκολα.
Ο Μιχάλης Πολιάς θα έχει επιτέλους στη διάθεσή του τον Παράσχο Λεωνίδου, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ ελπίζει να ακούσει μέχρι αύριο τα αντίστοιχα καλά νέα και από τους Πεταυράκη και Βολονάκη.
Όσο για τον Ηλία Τριχάκη, η πλήρης αποθεραπεία του θα απαιτήσει περίπου άλλες δύο εβδομάδες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου