Αθλητικά

Κλεόβουλος: Το απολαμβάνουν, με πρώτο τον Παναγιώτη Ζούνη

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την ποιότητα της εμφάνισής τους στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries απέναντι στον Κλεάνθη στο Παραδείσι απένειμε ο προπονητής τους Παναγιώτης Ζούνης.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν ευχαριστήθηκε μόνο την εικόνα της ομάδας του, η οποία άγγιξε τη νίκη καθώς προηγήθηκε 2-0 και ισοφαρίστηκε, αλλά απόλαυσε το ματς καθ’ αυτό, συγχαίροντας και το συγκρότημα του Σάσα Γιόνοβιτς.
Δεν παρέλειψε δε να πει μία καλή κουβέντα για τη διαιτησία: «Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών μου, ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο παρότι ισοφαριστήκαμε. Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες για το παιχνίδι που έκαναν και για το θέαμα που πρόσφεραν στον φίλαθλο κόσμο.
Επιπλέον, οφείλω να παρατηρήσω πως και στα πέντε παιχνίδια που δώσαμε, η διαιτησία ήταν αξιέπαινη Υπήρξε αντικειμενικότητα και τα οποία λάθη ήταν ανθρώπινα».
Ο Κλεόβουλος προετοιμάζεται πλέον για το εντός έδρας ματς της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον Φοίβο, με τον Παναγιώτη Ζούνη να μην ξεγελιέται από τη βαθμολογική θέση των περσινών πρωταθλητών και να τοποθετεί την επικείμενη συνάντηση μαζί τους στην κατηγορία των πλέον δύσκολων και επικίνδυνων αγώνων: «Αυτή τη στιγμή το μυαλό μας είναι στον Φοίβο. Η ομάδα της Κρεμαστής διαθέτει έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές τους οποίους υπολογίζουμε πάρα πολύ, μην ξεχνάμε πως αρκετοί από αυτούς κατέκτησαν πέρσι το πρωτάθλημα.
Η βαθμολογική θέση του Φοίβου είναι πλασματική και είμαι βέβαιος πως θα βρει τον δρόμο του».
Στη διάθεσή των Λίνδιων θα βρίσκεται ξανά ο νεαρός επιθετικός Φλοριάν Κοτολάκου, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Ο Νίκος Αρφαράς προπονείται χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις στον ευαίσθητο λαγονοψοΐτη του, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς επανήλθε ο Γρηγόρης Κορνάρος, αν και δεν βρίσκεται ακόμα στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου