Αθλητικά

Διαγόρας Βατίου: Ξανά με απουσίες, υποχρεούται να αντεπιτεθεί

Κομβική σημασία για τη συνέχεια των υποχρεώσεών του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας απέκτησε για τον Διαγόρα Βατίου το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι του με αντίπαλο τον Ακουσίλαο, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Τα απίθανα πολλά προβλήματα, τα οποία έπληξαν την ομάδα τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, δεν της επέτρεψαν να βρει ρυθμό και να δικαιώσει τη δουλειά της τόσο στο πεδίο των μετεγγραφών, όσο και της καλοκαιρινής προετοιμασίας, περιορίζοντας τη συγκομιδή της στους τρεις βαθμούς, με τον τελευταίο να έρχεται χάρη στο 2-2 του προηγούμενου Σαββάτου κόντρα στον Φοίβο την Κρεμαστή και μάλιστα στο τέλος των καθυστερήσεων.
Το γεγονός πως οι “κυανέρυθροι” αρνήθηκαν να συμβιβαστούν με την ιδέα της ήττας και πάλεψαν με πείσμα μέχρι το φινάλε έδειξε πως διαθέτουν χαρακτήρα και ικανότητα αντίδρασης, θέλουν δε να το δουν ως σημείο έναρξης της αντεπίθεσής τους, αρχής γενομένης από το ματς με τους νεοφώτιστους του Σάββα Καραβόλια.
Εξυπακούεται πως ουδείς διανοείται να τους υποτιμήσει, όχι μόνο λόγω της οριστικής ανάγκης να καταγράφει επιτέλους η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά κι επειδή ο Ακουσίλαος περιγράφεται ως μία μαχητική ομάδα με κίνητρο, ικανή να κάνει τη ζημιά. Πάντως, πλήρης δεν θα είναι ο Διαγόρας Βατίου ούτε αύριο.
Οι Βασίλης Ζερβός και Αυγουστίνος Πεταυράκης θα απουσιάζουν λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, ο Νίκος Αντωνάς είναι τιμωρημένος με μία αγωνιστική αποκλεισμού λόγω της αποβολής του από το πρόσφατο ματς με τον Φοίβο, ο Σταύρος Μανίκαρος παραμένει εκτός συνεχίζοντας να αναρρώνει από το κάταγμα κλείδας που υπέστη, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Δημήτρη Μικκιού, ο οποίος βιώνει τη χαρά της πατρότητας υποδεχόμενος νέο μέλος στην οικογένειά του.
Στον αντίποδα, στη διάθεση του Γιάννη Καμπούρη επανέρχεται ο Βαγγέλης Καραγιάννης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που ταλαιπώρησε τον προσαγωγό του, ο Μάριος Μπαϊρακταρης είναι πολύ πιο έτοιμος σε σχέση με τον αγώνα της Κρεμαστής, ενώ για την πρώτη συμμετοχή του, κόντρα μάλιστα στην πρώην ομάδα του, ετοιμάζεται ο νεαρός μεσοεπιθετικός Βασίλης Σάββας.
Όσο για τον Μιχάλη Μόσχο, άφησε μεν πίσω του τον τραυματισμό του, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο των “κυανέρυθρων” δεν θα διακινδυνέψει τη συμμετοχή του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου