Αθλητικά

Ιάλυσος: Με την ίδια νοοτροπία και στόχευση

Κάθε παιχνίδι είναι για το νεανικό σύνολο του Ιάλυσου μία πολύτιμη εμπειρία, καθώς είτε από τις επιτυχίες της είτε από τις αποτυχίες, η ομάδα εξελίσσεται, ωριμάζει και μαθαίνει να διαχειρίζεται τα συναισθήματά της.
Όσο πολύτιμο μάθημα έλαβε στο γήπεδο της Λίνδου όπου νίκησε τον Κλεόβουλο, άλλο τόσο πολύτιμο της έδωσε το εντός έδρας χαμένο ματς της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Α.Ο. Πυλίου.
Στα μάτια του προπονητή Κώστα Καλημέρη δεν βρέθηκαν λόγοι να παραπονεθεί για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του, οι οποίοι κατέβαλαν σκληρή προσπάθεια να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ τους.
Λίγες λεπτομέρειες ήταν αυτές που διαμόρφωσαν το τελικό 0-1, με τη σημαντικότερη αδυναμία των “τοξοβόλων” να εντοπίζεται στη δυσκολία τους να βρουν ιδέες και εν τέλει λύσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.
Η δουλειά στις προπονήσεις της εβδομάδας, οι οποίες ολοκληρώνονται αύριο το απόγευμα, εστιάζεται ακριβώς εκεί.
Στο σαββατιάτικο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Κλεάνθη, το οποίο χαρακτηρίζεται από τον ίδιο ως δύσκολο, ο Κώστας Καλημέρης θέλει να δει από τους αθλητές του το πάθος και την αγωνιστική πειθαρχία των προηγούμενων αγώνων και τούτη τη φορά, πιο καθαρό μυαλό.
Όπως επαναλαμβάνει ο νεαρός προπονητής, που θα τεθεί αντιμέτωπος στο Παραδείσι με την προηγούμενη ομάδα του, η δική του θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για να κατακτήσει τη νίκη, όπως στοχεύει σε κάθε ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου.
Δεδομένου πως η χρονιά είναι μεταβατική και έχει ως στόχο τη δημιουργία γερών βάσεων για μελλοντικές επιτυχίες, το κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζεται ως ανεξάρτητη ενότητα, ώστε το ταμείο να γίνει στο τέλος της χρονιάς.
Στο ματς του Παραδεισίου ο Ιάλυσος θα παραταχθεί πλήρει συνθέσει.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου