Αθλητικά

Αστέρας Μασάρων: Με ερωτηματικά της τελευταίας στιγμής

Ο δρόμος προς την εξασφάλιση της παραμονής περνάει πρωτίστως από τα αποτελέσματα κόντρα σε ομάδες με τους ίδιους στόχους, συνεπώς δεν θα είναι υπερβολικός οποίος σκεφτεί πως το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Καλυμνιακό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, είναι για τον Αστέρα Μασάρων ένα από τα σημαντικότερα της φετινής σεζόν.
Στα πρώτα δύο με την ίδια βαρύτητα, η ομάδα του Παναγιώτη Καρίκη τα κατάφερε περίφημα. Αρχικά με τον Ακουσίλαο, τον οποίο λύγισε στις Φάνες με 2-1 και την προηγούμενη Κυριακή απέναντι στον Ποσειδώνα Καρπάθου, που η νίκη με το ίδιο σκορ ήρθε με ανατροπή.
Η αντίδραση της ομάδας, η ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπισε τη δύσκολη συγκυρία στο ματς και η ίδια η εμφάνιση έκαναν τον προπονητή της να χαμογελάσει και να περιμένει ανάλογη αγωνιστική συμπεριφορά και στην Κάλυμνο.
Σε κάθε περίπτωση, σπεύδει να υπενθυμίσει πως το απόλυτο μηδέν, το οποίο περιγράφει τη μέχρι στιγμής βαθμολογική επίδοση των “σφουγγαράδων” δεν πρέπει να ξεγελά, πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που το παιχνίδι της Κυριακή έχει για τους ίδιους τον χαρακτήρα τελικού.
Η προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των “κυανόλευκων” ολοκληρώνεται σήμερα, με την τελευταία προπόνηση να αφήνει πίσω της ερωτηματικά, αρχικά σχετικά με την παρουσία του Ερτζάν Κιλασίν.
Ο αρχηγός της ομάδας πονάει στον αχίλλειο από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με τον Ποσειδώνα, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Λυμπερόπουλου, ο οποίος έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις που ίσως να μην του επιτρέψουν να κάνει το ταξίδι στην Κάλυμνο.
Επιπλέον, οι Νίκος Μουσακίνιας και Στέφανος Νικήτας ταλαιπωρήθηκαν τις προηγούμενες μέρες από ίωση, έχασαν προπονήσεις και δεν θα είναι εκατό τοις εκατό έτοιμοι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου