Αθλητικά

ΑΣΡ Έλαφος: Ο απολογισμός από τον αγώνα ΜΤΒ στην Κω

Ο ΑΣΡ Έλαφος έκανε τον απολογισμό του από τον αγώνα ΜΤΒ που διεξήχθη στην Κω, με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Με 6 αθλητές συμμετείχε ο ΑΣΡ Έλαφος στον αγώνα 4ο Κύπελλο Ελλάδος ΜΤΒ που τον διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η ΕΟΠ και ο σύλλογος ΠΟ Κω την Κυριακή 29/09/2024 στην νήσο Κω στο αγώνισμα XCΟ. Σε μια βελτιωμένη διαδρομή με αρκετή δυσκολία ως προς την τεχνική αλλά και ως προς την φυσική κατάσταση των αθλητών με κάλους αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Έγιναν δυνατοί αγώνες σε όλες τις κατηγορίες. Ο Νικήτας Τριαντενός μετά από έναν από τους καλύτερους του αγώνες τερματίζει στην 1η θέση. Η Κυριακή Τσεσμεζή ξεπερνά τον εαυτό της σε αυτήν την πίστα και καταλαμβάνει την 2η θέση στην κατηγορία Μάστερ Γυναικών Γ’. Η Ελένη Καραγιάννη και αυτή στην 1η θέση στην κατηγορία Μάστερ Γυναικών Β’. Ο Κυριάκος Κελεπέρας μετά από καλή εμφάνιση καταλαμβάνει την 1η θέση στην κατηγορία του. Ο πολύ καλός Δημήτρης Χαλαγιάννης ήταν άτυχος, έπαθε λάστιχο και τερματίζει στη 2η θέση στη κατηγορία του.
Η μεγάλη άτυχη επίσης ήταν η Βαλερί Σαμοθράκη που είχε μια πολύ άσχημη πτώση που της στοίχησε την μεταφορά της στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο. Συνοδοί της ομάδας ήταν η Αννίκα Κελεπέρα και η Σεβαστή Τσαβαρή.
Ο ΑΣΡ Έλαφος θέλει ευχαριστήσει όλους τους αθλητές και τους συνόδους για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδος και εύχεται περαστικά στην αθλήτρια μας Βαλερί και ευχόμαστε σύντομα πάλι κοντά μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου