Αθλητικά

Α’ κατηγορία: Ποιο παιχνίδι να πρωτοδιαλέξει κανείς…

Στην 6η αγωνιστική του μπαίνει αύριο Σάββατο το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια που δεν σηκώνουν προγνωστικά.
Η αυλαία θα άνοιγε στο γήπεδο των Πηγαδίων, ωστόσο η αναμέτρηση του Ποσειδώνα Καρπάθου με την Αναγέννηση Ασφενδιού αναβλήθηκε, καθώς λόγω της αλλαγής των θαλάσσιων δρομολογίων που προκάλεσε η απεργία της Π.Ν.Ο., δεν υπήρχε τρόπος έγκαιρης επιστροφής των Κώων.
Ο πρωτοπόρος Απόλλωνας Καλυθιών είχε την προηγούμενη εβδομάδα την πρώτη φετινή απώλειά του με την ισοπαλία στην Καρδάμαινα, ως υπενθύμιση πως ο δρόμος του δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Δεύτερη συνεχόμενη “γκέλα” δεν έχει την πολυτέλεια να καταγράψει, όμως σε αυτήν θα παλέψει να τον υποχρεώσει ο γεμάτος κίνητρα Αστέρας, ο οποίος χάρηκε το προηγούμενο Σάββατο την πρώτη επιτυχία του, στις Φάνες επί του Ακουσίλαου και έφτιαξε την ψυχολογία του.
Κομβικό για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους στο φετινό πρωτάθλημα είναι για τους Διαγόρα Βατίου και Ακουσίλαο η μεταξύ τους κόντρα, στο γήπεδο του πρώτου.
Οι ταλαιπωρημένοι από προβλήματα “κυανέρυθροι” του Γιάννη Καμπούρη, οι οποίοι “τσίμπησαν” τον βαθμό στις καθυστερήσει του αγώνα με τον Φοίβο, χρειάζονται πάση θυσία την πρώτη νίκη τους για να μην αγχωθούν πρόωρα και προφανώς απροσδόκητα, ενώ το πρώτο θετικό αποτέλεσμα αναζητούν απεγνωσμένα και οι νεοφώτιστοι, προκειμένου να πείσουν πρωτίστως τους εαυτούς τους, πως ο στόχος της παραμονής δεν είναι ανέφικτος. Πολλά υποσχόμενο είναι το παιχνίδι της Λίνδου ανάμεσα στον Κλεόβουλο και τον Φοίβο. Οι γηπεδούχοι είναι από το ξεκίνημα της σεζόν σταθερά καλοί (εξαίρεση αποτέλεσε η αναμέτρησή τους με τον Ιάλυσο) και θέλουν να συνεχίσουν έτσι, την ίδια στιγμή που οι περσινοί πρωταθλητές θα μπουν στο γήπεδο με την ελπίδα πως τούτη τη φορά θα σταθούν πιο τυχεροί σε σύγκριση με τους προηγούμενους αγώνες τους και δεν θα χαραμίσουν άλλη μία αξιοπρόσεκτη εμφάνιση.
Το αυξημένο ενδιαφέρον των φιλάθλων αξίζει το ματς του Παραδεισίου ανάμεσα στον Κλεάνθη και τον Ιάλυσο. Το σύνολο του Σάσα Γιόνοβιτς θα παίξει με οδηγό το εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης με τον Κλεόβουλο, όταν και μετέτρεψε το 0-2 σε 2-2. Οι νεανικοί “τοξοβόλοι”, των οποίων ηγείται πλέον ο περσινός προπονητής τους Κώστας Καλημέρης, θα προσπαθήσουν να αποδειχθούν αντάξιοι του ονόματός τους και να βάλουν σε παρένθεση την εντός έδρας ήττα από τον Α.Ο. Πυλίου.
Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι παρατηρητές των παιχνιδιών της 6ης αγωνιστικής:
Σάββατο 
*Βάτι (15:45) Διαγόρας Βατίου-Ακουσίλαος
Διαιτησία: Παπαγιαννίδης Ε., Κασιώτης Χ., Λάμπρου Μ.
Παρατηρητής: Εγγλέζος Ε.
Παρ. Διαιτησίας: Στέργου Ε.
*Λίνδος (15:45) Κλεόβουλος-Φοίβος
Διαιτησία: Σπάρταλης Α., Ζαρίδας Ι., Λάζος Ε.
Παρατηρητής: Θωμάς Ι.
Παρ. Διαιτησίας: Σακελλαρίδης Ν.
*Παραδείσι (15:45) Κλεάνθης-Ιάλυσος
Διαιτησία: Δουλγέρης Λ., Γιαννούλης Α., Σαρρής Γ.
Παρατηρητής: Τσουκαλάς Ε.
Παρ. Διαιτησίας: Λάμπρου Ε.
Κυριακή
*Κάλυμνος (12:15) Καλυμνιακός-Αστέρας Μασάρων
Διαιτησία: Μαστρογιαννάκος Δ., Τζουμαλάκης Α., Μαρίνος Θ.
Παρατηρητής: Μπελιμπασάκης Μ.
*Πυλί (12:30) Α.Ο. Πυλίου-Ηρακλής Μαριτσών
Διαιτησία: Δημαράκης Ν., Καλλίνικος Ι., Μιχαλάκης Χ.
Παρατηρητής: Σημαντηράκης Ι.
Παρ. Διαιτησίας: Βασιλείου Π.
*Αρχάγγελος (13:30) Άρης Αρχαγγέλου-Δόξα Καρδάμαινας
Διαιτησία: Ατσικνούδας Δ., Πηδιάκης Τ., Αρέστης Ν.
Παρατηρητής: Βασιλαράκης Η.
Παρ. Διαιτησίας: Παπαδόπουλος Α.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου